Aflati cum puteti sa jucati gratis la ruleta

Ruleta este un joc de noroc jucat in cazinouri de mai bine de 300 de ani. In timp ce regulile sale sunt usor diferite in functie de varianta, obiectivul principal este acelasi: croupierul invarte roata si arunca mingea pe ea. Jucatorii trebuie sa plaseze un pariu inainte ca roata si mingea sa se opreasca.

Scopul este de a prezice unde va ateriza mingea, iar plata va fi determinata in functie de posibilitatea rezultatului respectiv. Exista o multime de optiuni de pariere, fiecare avand o probabilitate diferita.

Aspectul tabelelor, platile de pariere, cotele castigatoare si regulile sunt aceleasi, atat in ​​jocurile online, cat si pe cele terestre. Daca inveti sa joci unul, poti sa-l joci usor pe celalalt. Exista doar doua diferente principale:

Puteti juca joc de ruleta pentru distractie daca preferati jocurile online. Versiunea de joc pe teren nu poate fi redata gratuit.

In loc de un croupier, un software RNG (generator de numar aleatoriu) roteste roata ruletei in versiunea online. Inseamna ca software-ul computerului decide unde mingea se va opri la intamplare. Este imposibil sa crapati acest sistem si sa prezice unde se va ateriza mingea.

Regulile si tipurile de pariu pentru anumite tipuri de jocuri de ruleta nu difera in versiunile online. De exemplu, roata de ruleta online este in continuare aceeasi si contine aceleasi sectiuni ca prototipul cazinoului.

Si mai puteti castiga bani reali. De fapt, acest lucru este mai usor in jocurile online. Iata cateva dintre avantajele jocului ruletei online gratuite:

Nu exista nimic care sa va distraga atentia in timp ce jucati jocuri online. Vei putea sa te concentrezi mai usor asupra jocului.

De asemenea, este usor sa luati note, daca este necesar. Acesta este un avantaj important, deoarece asa cum veti vedea in paginile noastre de strategii si tactici, respectarea statisticilor este esentiala pentru a va ridica cotele castigatoare.

Nu este nevoie de descarcare pentru a juca jocuri online in Marea Britanie; aproape toate accepta functia de redare instantanee. Cu alte cuvinte, puteti incepe sa jucati si sa castigati in doar cateva secunde, oriunde v-ati afla. Este posibil sa folositi tot felul de dispozitive portabile pentru a reda, cum ar fi telefoane mobile, tablete si phablets. Tu decizi ora si locul si, in acest fel, te poti bucura de joc.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jocurilor de ruleta online sunt bonusurile. Dupa cum veti vedea in recenziile noastre, majoritatea cazinourilor online ofera bonusuri exclusive jucatorilor de ruleta din Marea Britanie. Aceste bonusuri va ajuta in calatoria dvs. de jocuri de noroc. Unii dintre ei vor depune bani gratuit in contul dvs., iar unii dintre ei va vor oferi mii de dolari pentru castigarea unui pariu specific.

Știri relevante