Age of the Gods un slot pentru fanii mitologiei grecesti

Age of the Gods un slot pentru fanii mitologiei grecesti

Age of the Gods este inspirata de mitologia greaca, iar rolele sunt asezate pe un fundal frumos din care trebuie sa presupunem ca este Muntele Olimp. Cu modul turbo activat, acesta este un joc de actiune cu ritm rapid si vine cu 4 caracteristici diferite de rotiri gratuite – una pentru fiecare dintre zeii principali: Athena, Zeus, Poseidon si Hercules.

Totul se desfasoara pe 5 role, 3 randuri si 20 de linii de castig in ambele sensuri. Puteti plasa pariuri intre 20p si 40 GBP pe rotire pe toate platformele si dispozitivele si veti beneficia de un bonus aleatoriu de 10x in timpul jocului de baza. RTP este putin sub media industriei, dar acest lucru se datoreaza celor 4 jackpot-uri progresive.

Atractia principala sunt cele 4 caracteristici diferite de rotiri gratuite, deoarece fiecare zeu aduce puterea sa speciala la masa pentru a va ajuta sa castigati castiguri de pana la 5.000 de mize. Volatilitatea este pe partea superioara a mediului, ceea ce face din acesta un joc potrivit pentru toate tipurile de jucatori. Cel mai mare jackpot iti poate rasturna viata si nu stii niciodata cand va fi declansat.

Jocul de baza nu vine cu o multime de caracteristici bonus, deoarece Age of the Gods se refera in principal la runda bonus de rotiri gratuite elaborate. Cu toate acestea, exista un bonus Pantheon of Power On Reels de 10 ori miza ta. Pentru a declansa acest castig, trebuie sa aterizati Athena, Zeus, Poseidon, Hercule si Afrodita pe o singura linie de plata, in orice ordine data.

Trebuie sa obtineti cel putin 3 simboluri bonus scatter oriunde pe aceeasi rotire pentru a declansa functia de rotiri gratuite. Veti obtine apoi 20 de monede din care sa alegeti, iar cand veti gasi 3 zei care se potrivesc, veti declansa runda bonus de rotiri gratuite corespunzatoare. Indiferent de caracteristica pe care o primesti, vei incepe intotdeauna cu 9 rotiri, dar fiecare zeu isi aduce superputerea personala in aceasta caracteristica.

Nu puteti retriggerea caracteristicii de rotiri gratuite aterizand mai multi imprastiati, dar cand runda bonus este terminata, nu veti fi readus la jocul de baza. In schimb, veti reveni la jocul bonus pick’em, unde veti avea o noua sansa de a declansa o alta functie de rotiri gratuite. Atata timp cat nu descoperiti simbolul Hades, puteti continua cu runde bonus fara sfarsit in acest fel.

Age of the Gods este probabil cel mai bun joc din aceasta serie, iar gameplay-ul iti va aminti de The Avengers (daca esti familiarizat cu acel titlu superb). Linia puternica de zei te face sa te simti puternic si hotarat in ​​timp ce invarti rolele si te vor ajuta foarte mult in timpul rundei bonus. Potentialul maxim de castig este solid pentru un joc de volatilitate medie, iar jackpoturile acordate aleatoriu se adauga la entuziasmul general.

Știri relevante