Menu

Agentiile de la Casa Pariurilor sunt populare

Agentiile de la Casa Pariurilor sunt populare

Casa Pariurilor are in jur de 750 de agentii stradale pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea pot fi gasite atat in orasele mari, dar chiar si in sate si in orasele mai mici.

Despre agentiile Casa Pariurilor se poate spune ca sunt destul de mici ca spatiu, dar sunt locatii curate, amenajate bine si care reusesc sa profite la maxim depe urma spatiului redus. Se pot plasa paruri sportive, pariuri loto, pariuri virtuale pe curse de caini, cai si moto, pariuri pe loteria virtuala Lucky 6 , dar in aclasi timp, va puteti incerca norocul si la “pacanele”. Un minus ar fi ca nu prea se gasesc televizoare la care sa poata fi urmarite meciurile preferate.

Spre deosebire de alte agentii de pariuri care se axeaza in ceea ce priveste locatiile agentiilor doar pe orasele mari, Casa Pariurilor are destul de multe sedii inclusive n orase mai mici sau chiar in sate.

Toate agentiile Casa Pariurilor sunt deschise fara exceptie de luni pana duminica in intervalul rar 10, 00-22, 00, iar pe durata verii au un program mai scurt:12, 00-22, 00. Despre Casa Pariurilor se poate spune ca este pe primul loc in tara atunci cand vine vorba despre agentiile stradale, dar si despre cele on line.

Daca pana la un moment dat, Casa Pariurilor avea agentii doar la nivel off line, odata cu schimbarea legislatiei, au aparut si agentii on line.

In ceea ce priveste agentiile Casa Pariurilor in marile orase, , in capital sunt peste 90 de agentii stradale, in IASI sunt in jur de 20 de aqentii, pe marile bulevarde fiind chiar si cate 2, in Cluj sunt aproape 30 de locatii, fiind probabil al 2 lea oras ca numar de agentii stradale Casa Pariurilor.

In legatura cu posibilitatea de a deschide o agentie Casa Pariurilor in regim de francize, se pare nu este valabil aceasta optiune.

A fost facuta si trecerea de la mediul offline-agentiile stradale-la cele on line, asta pentru ca si Casa Pariurilor sa fie la nivelul celorlalte case de pariuri care se respecta.

Agentiile stradale de pariuri au farmecul lor si de fiecare data prin bine la publicul dintr-o anumita categorie de jucatori.

Știri relevante