Menu

Agenţiile de la Casa Pariurilor sunt populare

Agentiile de la Casa Pariurilor sunt populare

Casa Pariurilor are foarte multe terestre

Casa Pariurilor are în jur de 750 de agenţii stradale pe întreg teritoriul României. Acestea pot fi găsite atât în oraşele mari, dar chiar şi în sate şi în oraşele mai mici.

Despre agenţiile Casa Pariurilor se poate spune că sunt destul de mici ca spaţiu, dar sunt locaţii curate, amenajate bine şi care reuşesc să profite la maxim depe urma spaţiului redus. Se pot plasa paruri sportive, pariuri loto, pariuri virtuale pe curse de câini, cai şi moto, pariuri pe loteria virtuală Lucky 6, dar în aclasi timp, vă puteţi încerca norocul şi la “păcănele”. Un minus ar fi că nu prea se găsesc televizoare la care să poată fi urmărite meciurile preferate.

Spre deosebire de alte agenţii de pariuri care se axează în ceea ce priveşte locaţiile agenţiilor doar pe oraşele mari, Casa Pariurilor are destul de multe sedii inclusive n oraşe mai mici sau chiar în sate.

Toate agenţiile Casa Pariurilor sunt deschise fără excepţie de luni până duminică în intervalul rar 10, 00-22, 00, iar pe durata verii au un program mai scurt:12, 00-22, 00. Despre Casa Pariurilor se poate spune că este pe primul loc în ţara atunci când vine vorba despre agenţiile stradale, dar şi despre cele on line.

Casa Pariurilor a deschis si site de pariuri online

Dacă până la un moment dat, Casa Pariurilor avea agenţii doar la nivel off line, odată cu schimbarea legislaţiei, au apărut şi agenţii on line. Pariuri live elegante la Casa Pariurilor – afla detaliile.

În ceea ce priveşte agenţiile Casa Pariurilor în marile oraşe, în capital sunt peste 90 de agenţii stradale, în IAŞI sunt în jur de 20 de aqentii, pe marile bulevarde fiind chiar şi câte 2, în Cluj sunt aproape 30 de locaţii, fiind probabil al 2 lea oraş ca număr de agenţii stradale Casa Pariurilor.

În legătură cu posibilitatea de a deschide o agenţie Casapariurilor.ro în regim de francize, se pare nu este valabil această opţiune.

A fost făcută şi trecerea de la mediul offline-agentiile stradale-la cele on line, asta pentru ca şi Casa Pariurilor să fie la nivelul celorlalte case de pariuri care se respectă.

Agenţiile stradale de pariuri au farmecul lor şi de fiecare dată prin bine la publicul dintr-o anumită categorie de jucători.

Cum verifici billetul la Casa Pariurilor? Află detalii aici: https://pariubet.ro/cum-verifici-biletul-la-casa-pariurilor/.

Știri relevante