Menu

Ai bonus 25 de lei daca iti verifici contul pe Gets Bet

Ai bonus 25 de lei daca iti verifici contul pe Gets Bet

De multe ori ai un avantaj de a juca la multe case de pariuri online doar daca iti deschizi contul si-ti validezi datele sale. Validarea datelor presupune de cele mai multe ori incarcarea din panoul de control al contului a unei poze cu actul de identitate personal.

Trebuie sa ai mare grija cand deschizi contul sa completezi corect cu datele solicitate, acestea fiindu-ti validate in momentul cand incarci in sistem poza cu actul tau de identitate. De aceea acest proces se numeste si validarea contului pentru ca vei certifica prin cartea de identitate datele completate in procesul de inregistrare.

Gets Bet este o casa de pariuri online care rasplateste toti jucatorii care-si valideaza contul prin incarcarea documentelor solicitate. Asadar dupa validarea datelor vei primii din partea Gets Bet un bonus de 25 de lei dupa ce iti este verificat actul de indentitate si datele corespund cu cele oferite in procesul de inregistrare.

Suma primita astfel bonus are o serie de conditii de rulaj pentru a putea fi transformata in bani reali si eventual retrasa, daca nu multiplicata in continuare pana la o suma convenabila sa o retrageti. Pentru a primii suma bonus trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:

– sa efectuezi o depunere de minim 50 ron

– sa incarci o copie a documetului tau de indentitate in sectiunea „Incarca documente”

– dupa validarea contului sa trimiti un mail catre suport@getsbet.ro cu titlul „Bonus KYC”, iar in continutul mail-ului sa mentionezi numele tau de utilizator.

In maxim 72 de ore vei primii bonusul de 25 de lei sub forma unui pariu gratuit care poate fi plasat single pe o cota de minim de 1.50 sau un pariu combo de minim cota 2.25 format din 2 cote single de 1.50.

Bonusul poate fi folosit inclusiv pe live, iar daca este castigator deja banii castigati sunt bani reali ce pot fi retrasi sau multiplicati in functie de inspiratia fiecaruia.

Știri relevante