Menu

Ai cele mai bune jackpoturi in salile de joc cu Novomatic

Ai cele mai bune jackpoturi in salile de joc cu Novomatic

Novomatic a fost fondata in Austria de catre omul de afaceri si miliardarul Johann Graf din 1980. Este una dintre cele mai vechi si mai lungi companii internationale de jocuri de noroc. Novomatic si-a dat numele inca din vremea oferind cazinourilor terestre cu clasici precum Book of Ra, farmecul Lucky Lady si Chicago.

Cand Novomatic si-a dat seama ca jocurile online au inceput sa treaca pe piata terestra, au achizitionat studioul Greentube, fondat in 1998, sub numele de Dürrschmid & Reisinger OEG. In ciuda acestui fapt, aventura pe piata iGaming a fost pe jumatate, iar disponibilitatea sloturilor Novo este destul de redusa.

Desi Novomatic se concentreaza mai ales pe cazinourile terestre, dar noi sloturi online sunt in permanenta dezvoltate. In timp ce se depune un efort pentru a dezvolta ceva mai modern, este totusi linia clasica de sloturi care atrage cea mai mare atentie. Fantele novomatice au trasaturi foarte asemanatoare si sunt usor de diferentiat datorita caracteristicilor aspectului si sunetului.

Novomatic ofera sloturi de varianta diferita, dar cele mai populare sunt cele cu o varianta ridicata, precum Book of Ra Deluxe, Captain Venture, Rumpel Wildspins, Lord of the Ocean, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Book of Maya si Dolphin’s Pearl Deluxe. Acestea sunt jocuri care pot merge cu multe rotiri fara un singur bonus si, cu aproape toate potentialele alocate bonusurilor, poate fi dureros sa urmaresti un bonus. Cu toate acestea, in comparatie cu multi alti furnizori de sloturi, bonusurile tind sa plateasca destul de bine, iar castigurile de 100-200x nu sunt neobisnuite. De fapt, sloturile Novomatic au cele mai mari castiguri bonus in medie la toti furnizorii de sloturi. In jocuri precum Book of Ra, este posibil sa obtineti castiguri de 5000x pe un singur tur in bonus si pe Captain Venture, o linie salbatica in bonus da un randament de 8000x.

✔ Cel mai cunoscut pentru: sloturile sale iconice bazate pe uscat, care au fost portate cu succes si pentru jocuri online.

✔ Titluri populare: Cartea lui Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Captain Venture.

✔ Cea mai mare plata cunoscuta fara jackpot: nimic iesit din comun. Captain Venture poate plati peste 8.000x intr-un singur rotit.

✔ Volatilitate: majoritatea joaca Novomatic pentru titlurile de varianta ridicata. Cele cu volatilitate mai mica sunt cel mai bine ignorate.

✔ RTP flexibil: Da. Acest furnizor permite operatorilor sa aleaga dintr-o gama de setari RTP predefinite, care poate fi de pana la 90%.

✔ Scorul de incredere Bigwinboard: Scazut. Nu avem contact oficial la Novomatic, iar fisele tehnice raman indisponibile.

✔ RTP actual cu 3.497.914 rotiri: 94,28%.

✔ Frecventa bonusului mediu: 1 / 184.18.

Știri relevante