Menu

Ai happy hour in fiecare miercuri pe Gets Bet cu premii in bani

Ai happy hour in fiecare miercuri pe Gets Bet cu premii in bani

Conceptul de happy hour este atat de popular la case de pairuri online incat multi jucatori aproape ca nu-i mai dau importanta, dar asta nu se aplica si in cazul pariorlor care se documenteaza la orice pas si vad orice promotie ca pe o oportunitate de castig.

Cei mai studiosi jucatori la jocurile de noroc au descoperit ca promotia „Ai happy hour in fiecare miercuri pe Gets Bet cu premii in bani” este una din cele mai avantajoase din acest domeniu la ora actuala. Va spunem asta pentru ca se aplica pentru toti clientii Gets Bet, deja existenti care fac cel putin 3 depuneri pana sa se incrie la aceasta promotie.

Promotia „Ai happy hour in fiecare miercuri pe Gets Bet cu premii in bani” are 3 nivele diferite de bonus si acestea sunt in bani bonus in functie de suma depusa:

– un bonus de 15 lei la un depozit de minim 50 lei

– un bonus de 40 lei la un depozit de minim 100 lei

– un bonus de 100 lei la o depunere de minim 200 lei

Dupa cum vedeti aceasta promotie marca Gets Bet este disponibila pentru toate buzunarele care au sume ce pot fi depune in fiecare zi de miercuri. Suma depuna impreuna cu suma bonus care se crediteaza in cont automat dupa efectuarea depunerii pot fi convetite in bani reali dupa ce sunt rulate de 30 ori la orice joc de slots din casino Gets Bet. Foarte important este ca fiecare runda indiferent de miza este considerata 100% la rulaj si asta reprezinta un avantaj major pentru jucator ca poate rula foarte rapid suma bonus in bani reali daca norocul este de partea sa.

Daca va intrebati cum puteti participa la aceasta promotie, va spunem ca nu este nimic mai simplu decat sa participati la promotie de pe pagina cu promotii disponibile pe Gets Bet, si sa urmati cu strictete pasii ce trebuie parcursi asa cum este descris in regulamentul de participare.

Știri relevante