Menu

Ai miza returnata pe Baumbet cand meciul se termina 0-0

Exista si multi pariori care prefera sa parieze single la evenimentele sportive. De obicei cand pariezi single esti atent sa ai o cota mai mare pentru a merita efortul si a compensa oarecum o cota cel putin a unui bilet combo cu doua partide.

Baumbet impinge mai departe pariurile cu miza returnata in caz ca se termina cu scorul de 0-0 si intruduce in pariurile eligibile pe cele de tip pauza/final, marcator in meci si scor corect. Teoretic pariorii cu experienta prefera asemenea pariuri cu cote mai mari, avand un istoric si o strategie de urmarire a unor partide unde se poate intuii asemenea tipuri de rezultate.

Champions League, Europa League, Romania Liga 1, Anglia Premier League, Germania Bundesliga, Italia Seria A, Spania LaLiga si/sau Franta Ligue 1 sunt competitiile unde miza va este returnata daca scorul se termina 0-0, iar tu ai pariat una din cele 3 optiuni de parere amintite mai sus.

Practic indiferent de ce criterii de selectie are un parior in privinta uneia din cele 3 optiuni, acesta ar trebuii sa tina cont si de faptul ca miza minima ce se califica la aceasta promotie este de 50 ron, iar miza maxima returnata in caz de scor alb este de maxim 300 ron.

Aceasta miza returnata de este de tip bonus si trebuie sa indeplineasca acea conditie de rulaj din regulamentul promotiei care sunt de fapt o singura data, dar fara returnarea mizei in cont daca pariul este castigator. Sa nu uitati ca nu este bine sa foloti functia de cashout deoarece pariul din miza returnata sub forma de bonus este declarat nul de catre Baumbet si ati pierdut tot in acest caz.

Știri relevante