Menu

Ai pariu gratuit de 500 ron saptamanal de la Baumbet

Baumbet are un program de loialitate special adresat pariorilor care joaca mize medii si un numar cat mai ridicat de bilete pe saptamana. Acest program recompenseaza pariurii cu un pariu gratuit saptamanal cu o valoare de pana la 500 ron. Acest pariu se acorda doar daca pariorii indeplinesc o serie de conditii de joc, nu mai punem la socoteala faptul ca trebuie sa aiba cont de pariuri sportive deschis la Baumbet.

Hadeti sa vedem care sunt criterile minime pe care biletele trebuie sa le indeplineasca pentru a fi eligibile in promotie:

  • cota minima la fiecare eveniment de pe bilet sa fie de 1.65
  • numarul minim de evenimente pe bilet sa fie de cel putin 2
  • se pot alege evenimente din orice sport mai putin sporturile virtuale
  • miza minima pe bilet sa fie de 50 ron
  • biletele pot contine atat evenimente pre-meci, cat si live
  • nu jucati bilete de tip sistem, ele ne fiind luate in considerare

Daca indepliniti aceste criterii la fiecare bilet pe care-l plasati in decursul unei saptamani, cu siguranta acesta va fi luat in calcul pentru primirea pariului gratuit.

Baumbet s-a gandit sa acorde pariurile gratuite saptamanal in baza a mai multor praguri de bilete jucate din simplul considerent ca nu toti jucatorii pot juca numarul maxim de bilete sa obtina pariul gratuit maxim care este de 500 ron. Asadar iata care sunt pragurile si valoarea de pariu gratuit cu care este recompensat pariorul care a indeplinit criteriile de eligibilitate:

Nr. biletelor de pariuri Miza minima per bilet Cota minima / eveniment Valoarea Pariului Gratuit
10-19 Bilete 50 RON Minim 1.65 RON 50,00
20-29 bilete 50 RON Minim 1.65 RON 100,00
30-39 bilete 50 RON Minim 1.65 RON 200,00
40-49 bilete 50 RON Minim 1.65 RON 400,00
50+ bilete 50 RON Minim 1.65 RON 500,00

Avand in vedere ca acestea sunt valorile, vedeti pe la care va incadrati si incercati sa jucati pentru obtinerea pariului gratuit propus.

Despre pariul gratuit trebuie sa va spunem ca primiti un mail cu codul promotional pe care trebuie sa-l folositi in cont pentru a fi activat.

Trebuie sa mai aveti grija ca in momentul accesarii acestei promotii sa nu mai aveti alta activa pe cont, deoarece se vor anula reciproc si ati irosit timpul si disponibilul din cont fara niciun beneficiu din promotie. Pariul gratuit se poate acorda saptamanal daca indepliniti criteriile de joc de fiecare data.

Știri relevante