Menu

Ai zilnic un lucky box din partea Sportingbet

Ai zilnic un lucky box din partea Sportingbet

Sportingbet este unul dintre acele site-uri de pariuri care are o lista promotionala utila. In primul rand, exista un bonus mic, dar valoros, pe care il puteti solicita odata ce faceti prima depunere. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul promotional Sportingbe si veti primi un bonus in bani pe care il puteti utiliza la primul meci sau cursa.

Ceea ce diferentiaza SportingBet sunt pariurile sale gratuite zilnice daca pariezi cel putin 40 ron la sectiunea de pariuri sportive. Aceasta promotie permite jucatorilor sa obtina la lucky box un pariu gratuit de pana la 100 ron in fiecare zi, atata timp cat pariaza orice cota de cel putin 1.60 si miza in total de 40 ron. Promotiile lucky box oferite de SportingBet se rotesc, iar in trecut au oferit promotii similare in stilul acumulatorilor. Au avut un club de pariuri saptamanal gratuit, care a oferit un pariu gratuit de 100 ron pe saptamana, atata timp cat jucatorii au plasat cinci pariuri de acumulatori in valoare de 40 ron sau mai mult pe saptamana.

Asadar, asigurati-va ca verificati pagina promotiilor si gasiti lucky box SportingBet pentru a vedea ce ofera in prezent. In general, bonusurile si promotiile SportingBet sunt limitate in comparatie cu alte site-uri. Daca aceste caracteristici sunt un plus sau o necesitate importanta atunci cand te uiti la selectarea unui nou manual de sport, este posibil ca SportingBet sa lipseasca.

Știri relevante