Menu

Alege sa joci H.O.R.S.E. Poker cand stii mai multe stiluri

Alege sa joci H.O.R.S.E. Poker cand stii mai multe stiluri

HORSE este un joc de poker mixt care consta din cinci jocuri separate jucate intr-o rotatie setata. Jocurile sunt Hold’em (H), Omaha (O), Razz (R), Seven Card Stud (S) si Seven Card Stud Eight or Better (E). Rotatia jocurilor este adesea determinata de numarul de maini jucate sau de minute sau ore fixe. Aceasta pagina va va invata cum sa jucati poker HORSE si veti discuta despre rotatia jocurilor.

Desigur, la HORSE jucatorii de poker incearca sa castige bani. Exista doua moduri in care puteti castiga o mana in HORSE – fie pariat suficient incat toti ceilalti sa plieze, fie afisand cea mai buna mana de poker la sfarsitul mainii. Pentru a creste rata de castig la CALOR, trebuie sa va familiarizati cu toate cele cinci jocuri si sa va puteti adapta rapid de fiecare data cand jocul se schimba la masa. Cititi mai departe pentru regulile complete ale jocului.

Va invitam sa vizualizati pe acest link o masa finala la un turneu HORSE:

HORSE se joaca intotdeauna intr-o structura cu limita fixa ​​si pot fi maximum opt jucatori la masa, deoarece Seven Card Stud poate gazdui doar opt jucatori in total (jucatorii primesc mai multe carti in Seven Stud, deci este usor sa epuizezi pachetul cu noua jucatori).

Mesele HORSE sunt mentionate prin mizele lor de pariere. De exemplu, o masa de 1 $ / 2 $ ar avea un mic pariu de 1 $ si un mare pariu de 2 $. In functie de ce joc jucati in acest moment, HORSE poate folosi blind-uri sau ante. Rotatia jocurilor este decisa fie de o limita de timp, fie de o limita de maini pentru fiecare joc. Vom discuta pe deplin asta mai tarziu.

Multe cazinouri si site-uri de poker gestioneaza rotatia jocurilor diferit. De exemplu, in evenimentul WSOP HORSE, fiecare joc este jucat timp de o ora de runde, apoi jocul trece la jocul urmator. Cu toate acestea, pe multe site-uri de poker, cum ar fi PokerStars, comutatoarele de jocuri la fiecare opt maini, ceea ce duce la comutari de jocuri la fiecare cinci minute aproximativ.

Acest lucru afecteaza jocul, deoarece in rundele lungi de o ora, un specialist Hold’em ar putea acumula jetoane in timpul orei Hold’em, apoi le poate proteja in timpul celorlalte runde, dar daca jocurile schimba la fiecare opt maini, trebuie sa puteti juca fiecare joc eficient sau nu vei intra niciodata intr-un ritm.

Pe langa doar H.O.R.S.E. alte jocuri mixte au crescut in popularitate pana tarziu. Unele dintre variante includ H.O.S.E., care este la fel ca H.O.R.S.E. dar fara jocul Razz. De asemenea, site-urile de poker precum Full Tilt Poker au instituit jocuri mixte de H.A. (Hold’em and Pot Limit Omaha Hi), H.O. (Hold’em si Limit Omaha Hi / Lo), H.O.E. (Hold’em, Omaha Hi / Lo si Stud Eight or Better) si O.E. (Omaha Hi / Lo si Stud Hi / Lo).

Știri relevante