Menu

Alege să-ţi faci pariurile sportive la Unibet

Alege sa-ti faci pariurile sportive la Unibet

Cele mai multe inovaţii la pariuri sunt pe Unibet

Unibet nu este primul nume care îţi vine în minte atunci când te gândeşti la inovaţii pentru pariuri sportive. În momentul în care incheieti această recenzie, veţi realiza că acest mare online bookmaker european (şi UK) să aflat în spatele mai multor inovaţii recent. Acestea acoperă aplicaţii, tipuri de pariuri şi, de asemenea, unele creativităţi în bonusurile de pariere şi promoţiile de jucător oferite.

<a class="wpil_keyword_link" title="Unibet" href="https://pariubet.ro/recenzie/unibet/" data-wpil-keyword-link="linked">Unibet</a> →<a class="wpil_keyword_link" title="Unibet" href="https://pariubet.ro/recenzie/unibet/" data-wpil-keyword-link="linked">Unibet</a> →

Fotbalul este sportul rege şi pe Unibet

Fotbal (fotbal) este în centrul atenţiei. Veţi găsi întreaga gamă de pariuri pe principalele ligi europene, plus unele extra care nu sunt disponibile în altă parte (de exemplu, accesul la Supertco şi Superscore + o aplicaţie unde puteţi merge heads-up şi provocarea altora). Dacă faceţi clic pe link-ul „toate sporturile” din meniul din stânga, veţi găsi o listă uriaşă de oportunităţi de pariere.

Unibet nu a devenit una dintre cele mai mari branduri europene de pariuri datorită norocului – puteţi afla cum au făcut combinaţii pariuri, promoţii şi aplicaţii pentru a face acest lucru un pariu sportiv online de dimensiuni mari la Unibet.

Accentul dvs. va trebui să fie pe coloană din stânga – deoarece „corpul” principal al zonei sportive este aglomerat cu 3 coloane (toate în verde şi alb distinctiv) care arată diferitele curse de cai, fotbal şi alte sporturi care sunt în continuare pentru a da startul. În partea de sus a acestei coloane din stânga veţi găsi titlul „Popular” – faceţi clic pe sportul dvs. aici veţi aduce o uşurare instantanee de supraîncărcarea ofertelor.

De exemplu, făcând clic pe „Ligă Campionilor” (în săptămânile în care meciurile sunt difuzate), aduce o singură lista, cu file în partea de sus pentru a sorta potrivirile. Dacă faceţi clic pe o potrivire individuală, veţi aduce o listă noua, cu cele mai populare pariuri din partea de sus (cote, dublu, şansă de a marca, HT/FT). Mai jos este o listă a pieţelor mai puţin comune – specialităţi jucătorilor, marcatori şi aşa mai departe. Acestea sunt doar titluri, făcând clic pe fiecare dezvăluie cotele/pariurile disponibile.

Îmi place acest aspect, deşi este o ruşine ca prima impresie este de un ecran plin de sport nebun şi de echipe pe care nu le-aţi auzit niciodată!

 

Știri relevante