Menu

Alege sa-ti faci pariurile sportive la Unibet

Alege sa-ti faci pariurile sportive la Unibet

Unibet nu este primul nume care iti vine in minte atunci cand te gandesti la inovatii pentru pariuri sportive. In momentul in care incheieti aceasta recenzie, veti realiza ca acest mare online bookmaker european (si UK) sa aflat in spatele mai multor inovatii recent. Acestea acopera aplicatii, tipuri de pariuri si, de asemenea, unele creativitati in bonusurile de pariere si promotiile de jucator oferite.

Fotbal (fotbal) este in centrul atentiei. Veti gasi intreaga gama de pariuri pe principalele ligi europene, plus unele extra care nu sunt disponibile in alta parte (de exemplu, accesul la Supertco si Superscore + o aplicatie unde puteti merge heads-up si provocarea altora). Daca faceti clic pe link-ul „toate sporturile” din meniul din stanga, veti gasi o lista uriasa de oportunitati de pariere.

Unibet nu a devenit una dintre cele mai mari branduri europene de pariuri datorita norocului – puteti afla cum au facut combinatii pariuri, promotii si aplicatii pentru a face acest lucru un pariu sportiv online de dimensiuni mari la Unibet.

Accentul dvs. va trebui sa fie pe coloana din stanga – deoarece „corpul” principal al zonei sportive este aglomerat cu 3 coloane (toate in verde si alb distinctiv) care arata diferitele curse de cai, fotbal si alte sporturi care sunt in continuare pentru a da startul. In partea de sus a acestei coloane din stanga veti gasi titlul „Popular” – faceti clic pe sportul dvs. aici veti aduce o usurare instantanee de supraincarcarea ofertelor.

De exemplu, facand clic pe „Liga Campionilor” (in saptamanile in care meciurile sunt difuzate), aduce o singura lista, cu file in partea de sus pentru a sorta potrivirile. Daca faceti clic pe o potrivire individuala, veti aduce o lista noua, cu cele mai populare pariuri din partea de sus (cote, dublu, sansa de a marca, HT / FT). Mai jos este o lista a pietelor mai putin comune – specialitati jucatorilor, marcatori si asa mai departe. Acestea sunt doar titluri, facand clic pe fiecare dezvaluie cotele / pariurile disponibile.

Imi place acest aspect, desi este o rusine ca prima impresie este de un ecran plin de sport nebun si de echipe pe care nu le-ati auzit niciodata!

Știri relevante