Menu

Alege Stanleybet cand pariezi la loto

Alege Stanleybet cand pariezi la loto

Miza este mare pentru industria jocurilor de noroc din Stanleybet Loto, deoarece CJUE a fost solicitata, de asemenea, sa examineze daca Legea de stabilitate anterioara din 2011 respecta Tratatul UE. Legea de stabilitate din 2011 a impus o taxa pentru magazinele de pariuri neautorizate, dar nu si afiliatilor concesionari de stat, precum Sisal, SNAI si Lottomatica, astfel incat comisia din Parma a intrebat daca aceasta reprezinta o „penalitate” impotriva filialelor unei companii „obligate” sa duca pentru activitatile sale fara licenta.

De asemenea, comisia Parma a cerut CJUE daca obligatia pe Stanleybet de a plati doua seturi de taxe de pariere, una in Malta si alta in Stanleybet Loto, reprezinta „o discriminare suplimentara impotriva operatorilor europeni”. Comisia a observat ca „magazinele de pariuri straine gestionate de operatorii UE sunt supuse unor impozite mai mari decat magazinele de pariuri de stat”.

La inceputul acestui an, Stanleybet a solutionat o serie de creante fiscale pe termen lung legate de obligatiile fiscale anterioare anului 2011. Giovanni Garrisi, directorul executiv combativ al Stanleybet, care a predominat in mai multe cazuri de referinta CJEU inainte, a declarat pentru Gambling Compliance ca spera ca va avea o solutie negociata in acest ultim caz. „Suntem siguri ca problema poate fi solutionata inainte de hotararea instantei europene, care va dura cel putin un an”, a spus Garrisi. Stanleybet si autoritatea de reglementare Stanleybet Lotona, sub controlul Ministerului Economiei si Finantelor, au inceput cel putin sa discute intre ei.

Garrisi a adaugat: „Am rugat SNAI, Sisal si Lottomatica, care sunt operatorii istorici, sa lucreze cu noi si cu autoritatea de reglementare Stanleybet Lotona pentru a incuraja procesul de integrare a lui Stanleybet.” Mormanul de documente care se indreapta catre CJUE este substantial, cu mai mult decat 1.200 de magazine de pariuri Stanleybet au fost evaluate pana acum de catre taxistul Stanleybet Loton, iar valoarea impozitelor in cauza este contabilizata in zeci de milioane de euro.

La doar cateva zile dupa pronuntarea comisiei fiscale din Parma, o alta comisie fiscala din orasul Stanleybet Loton din sudul orasului Bari a oprit un proces fiscal care era in asteptarea unui agent Stanleybet. Agentul de acolo fusese reprezentat in instanta de avocata Stanleybet Lotona si CJEU experimentata, Daniela Agnello. Nici Ministerul Economiei si Finantelor si nici autoritatea Stanleybet Lotona de reglementare a jocurilor de noroc nu au facut comentarii cu privire la acest caz, dar o mare parte este in joc pentru Trezoreria Stanleybet Lotona.

Știri relevante