Menu

Alege Stanleybet când pariezi la loto

Alege Stanleybet cand pariezi la loto
Miza este mare pentru industria jocurilor de noroc din Stanleybet Loto, deoarece CJUE a fost solicitată, de asemenea, să examineze dacă Legea de stabilitate anterioară din 2011 respectă Tratatul UE. Legea de stabilitate din 2011 a impus o taxă pentru magazinele de pariuri neautorizate, dar nu şi afiliaţilor concesionări de stat, precum Sisal, SNAI şi Lottomatica, astfel încât comisia din Parma a întrebat dacă această reprezintă o „penalitate” împotriva filialelor unei companii „obligate” să ducă pentru activităţile sale fără licenţă.

Extrageri loto rapide la Stanleybet

De asemenea, comisia Parma a cerut CJUE dacă obligaţia pe Stanleybet de a plăti două seturi de taxe de pariere, una în Malta şi alta în Stanleybet Loto, reprezintă „o discriminare suplimentară împotriva operatorilor europeni”. Comisia a observat ca „magazinele de pariuri străine gestionate de operatorii UE sunt supuse unor impozite mai mari decât magazinele de pariuri de stat”.

La începutul acestui an, Stanleybet a soluţionat o serie de creanţe fiscale pe termen lung legate de obligaţiile fiscale anterioare anului 2011. Giovanni Garrisi, directorul executiv combativ al Stanleybet, care a predominat în mai multe cazuri de referinţă CJEU înainte, a declarat pentru Gambling Compliance ca spera ca va avea o soluţie negociată în acest ultim caz. „Suntem siguri ca problema poate fi soluţionată înainte de hotărârea instanţei europene, care va dura cel puţin un an”, a spus Garrisi. Stanleybet şi autoritatea de reglementare Stanleybet Lotona, sub controlul Ministerului Economiei şi Finanţelor, au început cel puţin să discute între ei.

Stanleybet un opertor cu tradiţie la extragerile loto

Garrisi a adăugat: „Am rugat SNAI, Sisal şi Lottomatica, care sunt operatorii istorici, să lucreze cu noi şi cu autoritatea de reglementare Stanleybet Lotona pentru a încuraja procesul de integrare a lui Stanleybet.” Mormanul de documente care se îndreaptă către CJUE este substanţial, cu mai mult decât 1.200 de magazine de pariuri Stanleybet au fost evaluate până acum de către taxistul Stanleybet Loton, iar valoarea impozitelor în cauză este contabilizată în zeci de milioane de euro.

La doar câteva zile după pronunţarea comisiei fiscale din Parma, o alta comisie fiscală din oraşul Stanleybet Loton din sudul oraşului Bari a oprit un proces fiscal care era în aşteptarea unui agent Stanleybet. Agentul de acolo fusese reprezentat în instanţă de avocată Stanleybet Lotona şi CJEU experimentată, Daniela Agnello. Nici Ministerul Economiei şi Finanţelor şi nici autoritatea Stanleybet Lotona de reglementare a jocurilor de noroc nu au făcut comentarii cu privire la acest caz, dar o mare parte este în joc pentru Trezoreria Stanleybet Lotona.

Știri relevante