Menu

Alete legislatii privind jocurile de noroc mondiale

Alete legislatii privind jocurile de noroc mondiale

Blocarea Marii Britanii si a UE. Lucrul esential de realizat atunci cand vorbim despre jocurile de noroc in UE, iar factorul care este cel mai relevant atunci cand vine vorba de o discutie despre industria jocurilor de noroc si Brexit, este ca nu exista o singura regula care sa inlocuiasca toate a Europei. Aceasta este o felie uriasa de placinta pentru companiile de jocuri de noroc sa incerce sa obtina o bucata, piata europeana reprezentand doar un timid de 48% din totalul veniturilor pentru jocuri de noroc online din lume.

Problema pe care o au companiile de pariuri este ca fiecare stat membru al UE este responsabil pentru propria legislatie privind jocurile de noroc. Intr-adevar, la 7 decembrie 2017, Comisia Europeana si-a inchis procedurile privind incalcarea si tratarea plangerilor atunci cand a fost vorba despre jocuri de noroc, ceea ce inseamna ca nu a fost o prioritate. In loc de un fel de politica de calatorie, exista diferite legi si reguli pentru fiecare tara, stat si chiar oras in cadrul Uniunii Europene.

Este posibil sa nu fie asa pentru totdeauna, dar pentru Brexit cel putin nu se vor schimba foarte multe in ceea ce priveste jocurile de noroc in cadrul UE. Companiile de pariuri din Romania care au licente sau autoritati relevante in tarile UE vor continua sa functioneze pe aceste piete si, de asemenea, majoritatea companiilor din UE cu licente britanice vor continua sa functioneze aici. Principalul lucru care ar putea schimba este accesul, ceea ce inseamna ca multe companii pot avea nevoie sa infiinteze birouri in UE (sau companii din UE infiintate in Romania) pentru a-si oferi serviciile fara restrictii. Este posibil sa fie supuse mai multor tarife la profit si ar fi putut avea acces redus pentru lucratorii straini, insa toate din perspectiva clientilor nu se vor schimba foarte mult, cel putin initial.
Piata unica.

Piata unica este o modalitate de referire a intregii Uniuni Europene ca o singura zona, de parca nu are frontiera sau niciun alt fel de obstacol in calea deplasarii bunurilor si serviciilor, pentru a nu spune nimic despre faimoasa circulatie libera a oamenilor . Ideea din spatele pietei unice este aceea care imbunatateste eficienta si creste calitatea marfurilor.

Piata unica este in centrul a tot ceea ce este bun in ceea ce priveste Uniunea Europeana, alimentand cresterea economica si facilitand lucrurile mult mai usor companiilor si persoanelor care locuiesc in UE. Serviciile constituie 70% din activitatea economica din UE, precum si din ocuparea fortei de munca, companiile profitand de aceasta pentru a oferi ceea ce au altor tari din bloc.

Știri relevante