Aloha Fortune cand te simti in caraibe la slots

Aloha Fortune cand te simti in caraibe la slots

Bine ati venit in Hawaii, un loc unde va puteti bucura cu adevarat de viata. Aloha Fortune este un joc de slot online conceput si lansat de Pariplay. Din punct de vedere vizual, acest joc slot va oferi o experienta unica datorita efectelor speciale stralucitoare dupa runde castigatoare, icoanelor unice in culori specifice, role maronii, o fata frumoasa in picioare langa role si o imagine de fundal care descrie o plaja si o dafin.

Aloha Fortune vine cu 5 role si 30 de linii de plata. In plus fata de patru simboluri de carti de joc din apa, exista alte cinci simboluri de baza aici – o scoica, o minge de plaja, un cocktail. O placa de surf si o frumoasa doamna cu par roz. Desigur, asa cum s-ar fi putut astepta unii dintre voi, exista si un simbol salbatic – un semn galben salbatic.

Acesta este simbolul care inlocuieste toate simbolurile pe care le-am mentionat anterior ori de cate ori poate ajuta jucatorii sa creeze combinatii castigatoare. Simbolul salbatic ofera, de asemenea, cele mai mari premii in bani. Retineti ca la fiecare rotire apare o tambur salbatic complet.

Ori de cate ori apare un singur simbol salbatic pe role, acesta trimite flori in cos si, la intamplare, poate activa caracteristica jackpot misterios tiki, care va poate conduce la unul dintre cele patru jackpot-uri progresive. In cele din urma, obtineti trei sau mai multe imprastieri pe sezlonguri pentru a lansa 8 rotiri gratuite cu role duble salbatice la fiecare rotire.

O vacanta pe plaja, sau poate pensionare, este ceva care imi vine in minte cu tema de aici. Acest lucru este destul de comun atunci cand tema este Hawaii si ne indoim ca exista cu adevarat un alt mod de a aborda subiectul. Calitatea graficii este excelenta, iar efectele sonore se potrivesc perfect slotului. Nu este o setare foarte interactiva, ceea ce face ca acest slot sa fie bun pentru jocurile casual.

Jocul principal este destul de simplu si adera la standardul stabilit de zeii jocurilor in urma: cinci role cu cate trei simboluri. Liniile de plata au fost putin imbunatatite si exista un total de treizeci in uz.

Tablele de plata nu sunt cele mai incurajatoare atunci cand privim jocul de baza. Simbolurile cu valoare redusa returneaza intre 2 si 20 de ori pariul pe linie, in timp ce simbolurile cu valoare ridicata returneaza pana la o suta de ori pariul. Aveti grija sa nu mariti pariul prea mare, deoarece acest slot este cel mai bine jucat cu pariu redus in timp ce asteptati sa se declanseze ofertele speciale.

Aloha Fortune de la Pariplay se adreseaza jucatorilor obisnuiti. Nivelul pariului este un pic ridicat pentru acest lucru, dar cu un pic de trasaturi poti profita la maximum de rotirile tale. Jackpotul progresiv este un joc propriu. Caracteristicile speciale sunt surprinzator de eficiente, mai ales cand intra in joc cea de-a doua tambur salbatic. Daca doriti sa va relaxati, acesta este jocul dvs.!

Știri relevante