Menu

Alte tipuri de oferte si bonusuri la pariuri existente

Principiul este daca intoarceti un cal la 4/1, iar sansele vor ajunge in deriva, iar pretul de pornire al industriei va fi mai mare, sat 9/2, atunci vi se vor oferi cote mai bune de SP. Daca cotele SP nu sunt mai bune decat cotele pe care le-ati luat, atunci veti respecta cotele initiale. BOG Plus va spori si mai mult pretul SP cu peste 10%. Aflati mai multe despre cele mai bune cote de garantii si despre cum difera ofertele caselor de pariuri.

Ofertele de curse caracteristice sunt din ce in ce mai frecvente si sunt din nou legate, de regula, la intalniri si evenimente curse televizate mari, de obicei care pot fi gasite in weekend. Ideea este daca inapoi un castigator cu cote minime (de exemplu, 4/1 sau mai mult) intr-o cursa de calificare, vi se va acorda un pariu gratuit pe urmatoarea cursa de calificare, la aceeasi miza.

Aceste pariuri tind sa parieze, astfel incat daca ai un noroc cu sprijinul unui castigator, poate duce la pariuri gratuite pe alte cateva. Ca toate ofertele, case de pariuri onlinele au termeni si evenimente care se califica. Unele case de pariuri online va vor oferi un pariu sau bonus gratuit prima data cand pariati pe curse sau daca pariati si pe cursele selectate.

Veti gasi, de asemenea, o multime de oferte in bani inapoi pentru cursele de cai si caini, in special in jurul intalnirilor mari si al curselor TV. Ofertele obisnuite includ banii inapoi daca calul este al doilea, pierde cu lungimea sau capul sau banii inapoi daca calul nu reuseste sa alerge sau este descalificat.

Pagina noastra de oferte de curse acopera toate ofertele de pariuri, bonusuri si retur gratuite gratuite pe termen lung si de incredere de la casele de pariuri recomandate.

Care sunt ofertele Lucky 15 si cum pariati pe un Lucky 15? Un Lucky 15 este un tip de pariu de acoperire completa care combina mai multe pariuri multiple si unice intr-un singur pachet. Acest lucru va permite sa acoperiti orice acumulator, trebil, dublu si unic posibil din selectiile dvs.

Lucky 15 a fost dezvoltat de Fred Done de la Betfred in anii 1980 si a devenit de atunci un pariu extrem de popular, cu multe oferte disponibile. Aflati mai multe despre cum puteti juca un Lucky 15 si despre cum functioneaza ofertele pentru acest tip de pariu. Aceasta sectiune acopera, de asemenea, modul de a paria pe un Lucky 31, cum sa pariati pe un Lucky 63 si cum sa pariati pe pariuri complete, in general.

Știri relevante