Menu

Amatic furnizorul tau de sloturi de lux si stil aparte

Amatic furnizorul tau de sloturi de lux si stil aparte

Incorporata in era anterioara internetului din 1993, Amatic Industries este un veteran al industriei internationale a cazinourilor, oferind solutii tehnologice integrate pentru orice cazinou, fie ca este vorba de caramida si mortarul dvs. traditional sau de o platforma exclusiv online. Vazand ca apar noile tendinte, ei si-au schimbat atentia in crearea de noi sloturi, oferind totusi solutii complete de cazino.

Multe companii noi s-au specializat in crearea de software pentru cazinouri online si jocuri video slot, dar Amatic Industries ofera un pachet complet. Sistemul lor de gestionare a cazinourilor COS faciliteaza controlul si monitorizarea completa a sloturilor, contabilizarea veniturilor si gestionarea numerarului de catre angajati. Serverele MLT (Multi Lottery Terminal) pentru loteriile nationalei dvs., dulapurile pentru sloturile pentru masini si terminalele modernizate pentru toate jocurile de cazino clasice sunt doar o fractiune din serviciul complet de cazino al Amatic.

Ca toate povestile de succes, Amatic Industries a inceput ca un proiect antreprenorial al unui singur om – Reinhold Bauer, in 1993, Rutzenmoos, Austria. Domnul Bauer a avut deja o experienta ampla in industria cazinourilor, asa ca a decis sa se bazeze pe acea experienta cu ingredientele adaugate de ambitie si viziune, ramanand in continuare o afacere de familie. Desigur, atunci cand cineva se bucura sa joace casino online, este intotdeauna benefic sa imbini o etica de lucru formidabila cu pasiunea ta.

Pana in zilele noastre, Amatic ramane ferm ca o afacere detinuta de o familie, filozofia sa de ghidare ramanand adevarata – creand produse de incredere, adaptandu-se nevoilor pietei si oferind personalizare pentru fiecare client, indiferent de tara de origine. In timp ce Amatic isi datoreaza succesul si extinderea initiala prin fabricarea si vanzarea de sloturi video pentru cazinourile fizice, acestea au oferit in curand noi solutii contra-top, multi-game, care ofereau o valoare si o flexibilitate mai mare decat concurenta lor.

Toata lumea stie ca cazinourile online sunt viitorul. Comoditatea lor nu poate fi supraevaluata, dupa cum demonstreaza clar cresterea anuala constanta a industriei cazinourilor. Fiind o companie care ofera solutii de cazino cu spectru complet, Amatic Industries a vazut cu mult timp in urma aceasta tendinta aparand si s-au pregatit in mod corespunzator – repertoriul lor actual de sloturi video si jocuri de cazino clasice depaseste un numar impresionant de peste 120 de titluri, dintre care sloturile video reprezinta mai mult. peste 50.

Știri relevante