Menu

America nu mai este un vis la pariuri pe 888sport

America nu mai este un vis la pariuri pe 888sport

Visul American este o promotie din partea 888sport ce este menita sa tina locul pariurilor de tip sansa care il gasiti disponibil mai mult la agentiile terestre si prea putin in mediul online.

Aceasta promotie va permite sa va recuperati miza de pe biletele de tip acumulator care le alactuiti din oferta 888sport. Dintre conditiile de eligibilitate sunt cotele de minim 1.30 pe selectie si disciplinele sportive care sunt incluse in promotie cum ar fi fotbal, baschet, tenis, handbal sau hochei pe gheata.

Daca sunte-ti fanul biletelor de tip acumulator, atunci 888sport si promotia Visul American sunt locul portivit pentru voi. Acumulatorul trebuie sa contina minim 5 evenimente la cota 1.30 si sa fie realizat fie pre-meci, fie live. Conditia de rambursare a mizei este sa pierdeti doar un singur eveniment de pe intregul bilet. De aceea va recomandam sa fie doar acel minim de 5, ca la mai multe evenimente riscati sa pierdeti mai multe si sa nu va indepliniti Visul American de la 888sport.

Daca biletul de tip acumulator este pierdut la un singur eveniment asa cum este specificat in termenii si conditiile promotiei miza va fi returnata in termen de 72 de ore de la validarea biletului. Suma maxima ce poate fi returnata din miza este de 125 ron si va fi creditata in balanta bonus. De aici se va supune conditiilor de rulare impuse de 888sport in privinta bonusurilor care pot fi generale sau speciale.

Știri relevante