Menu

Amintiri placute de la Casa Pariurilor

Amintiri placute de la Casa Pariurilor

Chiar daca exista un site nou, site-ul vechi inca poate sa fie accesat. Astfel, din pagina principal “Casa Pariurilor. ro”in partea stanga a meniului veti gasi o optiune numita “website precedent”. Trebuie mentionat ca aceasta optiune este doar pentru pariurile off line, deci poate fi folosit doar pentru consultarea ofertei sportive care este disponibila in agentiile stradale, dar si pentru a putea genera bilete. Totusi, nu este oarecum indicat sa folositi acest site vechi, pentru ca nu este la fel de intuitive si avansat, precum site-ul nou.

Unul dintre motivele pentru care s-a facut trecerea la un site nou, este ca cel vechi nu era compatibil nici cu pariurile pe internet, nici cu posibilitatea de a genera bilete care sa fie plasate in agentiile stradale. Nici interfata nu era asa simpla, lucru care mai mult ca sigur nu era agreata de pariori, mai ales de catre cei incepatori. Site-ul vechi nu era asa de stabil si avea si multe bug-uri.

Se mai poate spune despre site-ul vechi ca traducerea nu era foarte buna, deoarece traducerea nu a fost facuta de catre un personal roman. asa cum a fost in cazul altor site-uri de pariuri on line.

Site-ul vechi al celor de la Casa Pariurilor nu avea o platforma de “betting exchange”, care este recunoscuta la nivel mondial ca fiind numarul 1. Aceasta platforma este destinata pariorilor incepatori, dar este preferata si de jucatorii cu experienta. De asemenea, pe site-ul vechi al celor de la Casa Pariurilor, se gasea si un serviciu slab de suport client, in sensul ca raspunsurile la problemele semnalate de catre client veneau cu intarziere. Aceste lucruri se intampla poate si din cauza lipsei de experienta. De asemenea, nu exista niciun serviciu de “cashpoint”, adica sa puteti depune sau retrage bani fara a plati taxe din oricare agentii Casa Pariurilor.

Site-ul nu se putea folosi cu usurinta, oferta sportive nu era una prea bogata, ca sa nu mai vorbim despre bonusuri si promotii.

In concluzie, Casa Pariurilor a facut un lucru foarte bun, renuntand la site-ul vechi, actualizandu-l cu unul nou care sa poata rivaliza cu al altor case de pariuri.

Nu trebuie sa uitam ce ascensiune a avut aceasta casa de pariuri si ce de clienti a transferat de la alte case de pariuri care aveau si au o cota de piata mult mai solida pe piata jocurilor de noroc de la noi.

Știri relevante