Anaconda Wild un slot jucat in salbaticia junglei

Anaconda Wild un slot jucat in salbaticia junglei

Putine creaturi evoca teroarea in ofidiofob, la fel ca anaconda. Cu toate acestea, in cazul Anaconda Wild de la dezvoltatorii Playtech, acest sarpe ar putea fi cheia dvs. pentru castiguri destul de mari de jackpot.

Anaconda Wild este asezata pe fundalul unei scene din jungla – genul de loc in care ar trebui sa fii atent la anaconda sau doua ocazionale. Desi nu exista multi serpi pe tabla in jocul principal, anaconda titularul serpe pe role in timpul caracteristicilor bonus, oferindu-va mai multe fotografii pentru a obtine castiguri semnificative la rotire.

Jocul se desfasoara pe 6 role, ceea ce este putin neobisnuit pentru sloturile moderne. Majoritatea sunt cinci jocuri cu role, pana la a sasea rola a devenit o caracteristica din ce in ce mai comuna, atat in ​​sloturile Playtech, cat si in intreaga industrie. Exista 50 de linii de plata care se impletesc peste tabla, oferindu-va mai multe directii pe care puteti asocia combinatii de plata cu orice rotire data.

Scopul jocului este de a alinia trei sau mai multe simboluri potrivite pe oricare dintre aceste linii de plata. Simbolurile cu valoare ridicata, care platesc cel mai mult pentru combinatii, sunt alcatuite din obiecte, inclusiv un cufar, o brosa, o ceasca ceremoniala si un inel de aur. Acestea sunt unite pe role prin simboluri care reprezinta costumele dintr-un pachet standard de carti de joc, in acest caz simbolurile cu valoare inferioara care apar cel mai frecvent la orice rotire data.

Marimea pariului dvs. determina cat de mult puteti castiga, atat din combinatii individuale, cat si din jackpot-ul jocului. Pariurile mai mari platesc premii mai mari, desi, evident, castigurile sunt proportionale cu dimensiunea pariului pe rotire, oricat de mult alegeti sa jucati. Pariurile incep de la doar 0,25 lire sterline, variind pana la 250 lire sterline pentru cei care doresc sa-l impinga pe Anaconda Wild.

In ceea ce priveste modul in care acest joc se compara cu altii, va uitati la un RTP de 95,48%. Aceasta nu este cea mai mare valoare pe care o veti vedea dintr-un slot modern, dar se afla acolo in esaloanele cu plata mai mare din gen. Tot ceea ce depaseste 95,00% inseamna, in general, o valoare buna pentru jucator, mai ales in comparatie cu sloturile fizice. In cazul Anaconda Wild, aveti mai mult decat spatiu liber.

Jackpotul principal este de 50.000 de monede. Pe parcurs, poti obtine castiguri decente de caracteristici cu ajutorul simbolurilor de caracteristici si a unor bonusuri incorporate ale jocului.

Știri relevante