Menu

Apărarea blind-ului la poker pe înţelesul începătorilor

Apararea blind-ului la poker pe intelesul incepatorilor
Una dintre cele mai mari probleme cu începătorii care apara blid-urile prea mult este că sunt puse în locuri dificile mai târziu în mână, făcându-i să piardă mai mult decât apelul pre-flop.

Din acest motiv, vă sugerăm o gamă foarte strânsă pentru a juca din jaluzele şi o abordare „fit or fold” a jocului post-flop, în special cu mâinile mai slabe.

Sunt 3 modalitati de baza sa aperi un blind

Ca orientare generală, vă sugerăm să vă apăraţi blândul mic cu 77+, TJs +, AK, AQ şi să ridicaţi cu QQ +. Dacă sunteţi în blind-ul mare, puteţi extinde gama de apeluri pentru a include perechi mai mici de buzunar şi conectori mai mici.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintească începătorii atunci când suna cu mâinile mai slabe din acea gama este ca va trebui să flopezi mai mult de o pereche pentru a juca un pot mare. Folosind o abordare „fit or fold” pentru jocul post-flop cu mâini marginale, veţi evita să puneţi mai mulţi bani în oală cu mana pierdută.

Blândul mic este o sabie cu două tăişuri – primeşti jumătate din pariul obişnuit, dar ţi se garantează, de asemenea, ca joci restul mâinii în afara poziţiei. Profesioniştii depăşesc contra? Sau este blândul mic la jumătate de preţ doar o alta groapa de bani?

Mulţi jucători cred ca cotele potului depăşesc acel dezavantaj poziţional şi aleg să completeze orice două cărţi pe care le distribuie. Întâmplător, aceştia sunt aceiaşi jucători care sângerează bani atunci când mana le cade slab şi totuşi îi duc la confruntare oricum.

Cotele potului sunt un cadou şi un blestem – jucătorii de noroc adora să facă pariuri atunci când cotele sunt în favoarea lor, dar apelul cu o gama prea largă de la blind-urile mici poate fi o scurgere substanţială.

În ghivecele neinaltate, cu mai multe şuviţe, veţi fi adesea stabilite cote aparent irezistibile la apelul dvs. În realitate, este doar o situaţie de miere.

Chiar dacă şansele pot fi bune, cel mai adesea va veţi regăsi în situaţii complicate post-flop cu mâini marginale.

De fapt, aproape niciodată nu ar trebui să finalizaţi jaluzelul mic atât de larg pe cât aţi putea crede iniţial!

Înainte de a decide dacă profitaţi sau nu de acele cote atrăgătoare ale potului, întrebaţi-vă ce tipuri de mâini funcţionează bine în vasele cu mai multe căi.

Scopul tău este să faci mâini de „oală mare” – drepte şi flush. Cotele potului nu iau mâini teribile şi le transformă în aur. Dacă mana ta este o mana de gunoi împotriva unui jucător, va fi în continuare gunoi împotriva mai multor jucători.

Numărul de jucători de turneu de la Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet/)este relativ scăzut în comparație cu alte site-uri de poker, dar acest lucru poate avea cu siguranță avantajele sale, deoarece nu veți petrece ore întregi pentru a face o masă finală, așa cum ați putea face pe alte site-uri. Formatele sunt un amestec de jocuri normale, deep și turbo, turneele turbo no-limit fiind cele mai populare dintre toate la Unibet.

În general, buy-in-urile sunt concepute în mare parte pentru jucătorii recreativi, cu multe turnee cu un buy-in de doar 1ron sau 2ron, în timp ce veți găsi, de asemenea, multe freeroll-uri care frecventează programul turneului. Cel mai mare buy-in al săptămânii este pentru finala de duminică la 250 RON, în timp ce un eveniment garantat de 4.000 RON are loc și duminică cu un buy-in de 90 RON. Unibet găzduiește, de asemenea, propriul turneu de poker din Marea Britanie și sateliți pentru aceste evenimente care se desfășoară non-stop.

Știri relevante