Menu

Aplica pentru turneele cu 8 Game Mixed si vei juca poker

Aplica pentru turneele cu 8 Game Mixed si vei juca poker

Jocurile mixte sunt atunci cand mai multe jocuri de poker sunt jucate in rotatie, trecand de la una la alta dupa ce un anumit numar de maini au fost impartite.

Daca sunteti in cautarea unor oportunitati profitabile in poker, jocurile mixte sunt o optiune excelenta, deoarece majoritatea jucatorilor nu au abilitatile și cunoștintele necesare pentru a bate jocurile implicate. In plus, invatarea de noi variante de poker poate fi o provocare distractiva.

S-a anuntat recent un nou curs de joc mixt pe Upswing Poker, așa ca astazi vom discuta cateva dintre regulile și jocul variantelor mai putin cunoscute ale jocului de poker mixt.

Orice joc in care diferite variante de poker sunt jucate in rotatie poate fi clasificat ca un joc mixt, dar multe dintre cele mai populare jocuri mixte sunt incluse in urmatoarele rotatii.

Majoritatea turneelor ​​mixte de poker folosesc unul dintre aceste formate și ambele sunt formate de jocuri de numerar bine stabilite. In acest articol, ne vom concentra asupra regulilor pentru fiecare varianta de poker in 8-Game mix.

Variantele implicate in pokerul cu 8 jocuri sunt dupa cum urmeaza (Nota: jocurile in albastru vor fi acoperite in cursul de pregatire Upswing pentru Jocurile Mixte):

  • 2-7 Triple Draw
  • Limitati Hold’em
  • Omaha 8 sau mai bine
  • Stud
  • Razz
  • Stud 8 sau mai bine
  • No Limit Hold’em
  • Pot Limit Omaha

Jocurile mixte sunt jocuri de poker foarte distractive pentru a juca cu prietenii datorita rotatiei constante. Este mult mai greu pentru un jucator sa domine atunci cand exista mai multe jocuri, ceea ce va face jocurile de acasa mult mai distractive pentru toata lumea.

Daca doriti sa va incercati jocurile mixte online, cel mai bun pariu este probabil cele mai mari site-uri (PokerStars, PartyPoker, 888). Din pacate, jocurile mixte nu sunt suficient de populare pentru a fi raspandite pe site-uri mai mici, cum ar fi Ignition și America’s Card Rooms.

Cativa jucatori care sunt obișnuiti cu 8-Game Mix pe PokerStars, au primit un e-mail de la PokerStars la inceputul acestei saptamani, unde site-ul a informat ca rundele No Limit Hold’em și Pot Limit Omaha din 8-Game vor avea acum un capac de pariuri de 40 jaluzele:

Ati primit acest e-mail deoarece ati jucat recent 8-Game Mix pe PokerStars. Incepand cu 21 noiembrie, PokerStars va aplica o limita de pariuri de 40 de big blind-uri la rundele No Limit Hold’em și Pot Limit Omaha de 8-Game. Aceasta schimbare a fost solicitata frecvent de catre jucatorii de jocuri mixte și este facuta pentru a impiedica rundele mari de pariu sa domine mixul de jocuri. Pentru mai multe detalii despre majuscule și modul in care acestea afecteaza jocurile Pot Limit și No Limit, va rugam sa consultati pagina noastra privind limitele pariurilor. Cu respect PokerStars

Știri relevante