Menu

Aplicatia favbet pentru Android

Aplicatia favbet pentru Android

O modalitate grozava de a va bucura sa plasati pariuri la pariurile dvs. sportive preferate este pe dispozitivul dvs. mobil. Ofera libertatea de a paria in timpul miscarii, fara a fi restrictionat la desktop. Favbet intelege acest lucru si a venit cu o solutie prin crearea unei versiuni pentru mobil.

Puteti accesa casa de pariuri de pe dispozitivul mobil in doua moduri. Prima este prin intermediul aplicatiei lor descarcabile. Cu toate acestea, inca nu lanseaza o aplicatie pentru dispozitivele iOS, deoarece cea disponibila functioneaza numai pe dispozitivele Android.

Puteti instala fisierul .apk direct de pe site-ul lor oficial. Deoarece aplicatia este independenta de magazinul Google Play, va trebui sa dezactivati setarile de securitate pentru a va permite sa instalati din surse necunoscute.

Cealalta optiune este mai rapida si convenabila pentru utilizatorii iOS. Implica accesarea casei de pariuri prin versiunea lor mobila. Pentru a juca, utilizati adresa URL corecta in browserul dvs. mobil. Veti primi aceleasi servicii ca si pe versiunea desktop.

Pentru a accesa casa de pariuri sportive de pe dispozitivul dvs. mobil, va trebui sa va conectati folosind acreditarile existente (nume de utilizator si parola).

Cote

Favbet ofera pariorilor patru formate de cote, si anume Decimal, American, Fractional si Hong Kong. Cotele lor de fotbal sunt putin competitive, Premier League engleza atragand cel mai mare interes la nivel mondial.

Meciurile produc o carte de 106-107%. Cotele lor pentru ligile si jocurile europene de top sunt, de asemenea, mai putin competitive. De exemplu, Serie A din Italia si La Liga din Spania sunt in medie de 108,5%.

Ei compileaza pietele NBA la aproximativ 109,5-110%, in timp ce cotele liniei monetare ofera un 105% mai generos.

Pariuri in joc

Casa de pariuri ofera peste 10.000 de evenimente de pariuri live in fiecare luna si ofera jucatorilor o gama larga de optiuni de pariere si piete. Cu toate acestea, in ciuda numarului lor impresionant, majoritatea optiunilor de pariuri live sunt jocuri de fotbal, desi puteti plasa si pariuri live pe hochei, volei si tenis.

Un mare avantaj este numarul de pariuri cu handicap pe care ai voie sa le plasezi in jocurile live si optiunea lor de varf Speedbet. Instrumentul le permite jucatorilor sa-si determine pariul si sa isi stabileasca automat pariurile pe meciurile prestabilite.

In timpul pariurilor in joc, puteti vizualiza statisticile evenimentelor si timpul jocului. Exista diferite piete pe care sa pariezi, iar cotele continua sa se schimbe dinamic pe masura ce timpul si rezultatul jocului se schimba.

Live streaming

Pariurile sportive Favbet ofera o sectiune de streaming live atractiva si bine dezvoltata. Paritorii pot urmari peste 200.000 de evenimente anual prin Favbet TV. Pentru a accesa aceste evenimente, va trebui sa aveti minimum 50 ron. Daca aveti un sold pozitiv, va trebui sa aveti un pariu minim de 1 EUR.

Dezavantajul acestei functii este ca este disponibila numai in unele tari. Platforma compenseaza acest lucru prin afisarea unui calendar inovator care ii anunta pe pariori ori de cate ori urmeaza un eveniment interesant.

Cashout

Desi Favbet se numara printre cele mai importante case de pariuri din Europa de Est, inca nu a dezvoltat functia de cash-out. Functia ofera pariorilor un control mai bun asupra pariurilor lor si ar fi grozav sa o includa.

Bonusurile sunt o modalitate excelenta pe care o folosesc casele de pariuri pentru a atrage clienti. Prin urmare, este un mister de ce Favbet nu ofera niciun bonus de bun venit jucatorilor noi. Cu toate acestea, ele compenseaza acest neajuns cu alte promotii.

De exemplu, ofera un „multiplu al zilei”, in care selecteaza un pariu cu 3-5 selectii si maresc profiturile cu 10%. Jucatorii pot vedea „multiplu al zilei” facand clic pe fila de promotii.

Pariurile pe mobil va castiga recompense

Casa de pariuri are recompense dulci pentru jucatorii de pe mobil. Pentru fiecare al zecelea pariu pe care il fac de pe dispozitivele lor mobile, ei primesc un bonus pentru pariuri fara riscuri pe mobil sportiv. Trebuie sa plasati o miza de cel putin 7.5 ron la cote de cel putin 2,1. Pariul maxim pe care il puteti obtine este de 50 ron. Bonusul functioneaza atat pentru pariuri inainte de meci, cat si in timpul jocului.

Programul de fidelitate Favbet

Cand va inscrieti, va puteti inscrie in programul lor de fidelitate. Ori de cate ori pariezi la cote de 1,05 sau mai mult, acumulezi puncte care pot fi convertite in bonusuri, pariuri gratuite sau numerar real.

Cu fiecare pariu pe care il faci, statutul tau creste. Daca doriti sa faceti parte din program, vizitati pagina promotionala.

Știri relevante