Menu

Aplicatie betano

Aplicatie betano
Sunt multe de luat în considerare atunci când aterizați prima dată pe pagina de pornire Betano. Întâmpinați instantaneu un zid de opțiuni care ar putea fi intimidant atât pentru cei neexperimentați, cât și pentru cei experimentați. În stânga, veți găsi lista standard a sporturilor disponibile ca emoji, dar aș dori să văd și numele fiecărui sport.

În timp ce aspectul general al site-ului este atrăgător din punct de vedere vizual, navigarea prin jocuri sau sporturi individuale este puțin greoaie. Selectarea unui sport individual vă duce la un meniu plin cu casete bifabile care arată mai mult ca un sondaj decât cu un pariuri sportive. Listele de jocuri au o delimitare foarte mică între potriviri, ceea ce vă obligă să verificați din nou dacă vă uitați la numerele corecte.

Aplicația mobilă de pariuri și casino

Aplicația mobilă Betano este disponibilă pe iPhone și Android, astfel încât utilizatorii vor putea accesa casa de pariuri pe telefoanele lor.

Utilizatorii vor găsi același aspect de bază ca și site-ul web și pot accesa jocuri de cazinou, precum și jocuri de cazinou live. Streamingul live de jocuri este disponibil și în cadrul aplicației. Aplicația include, de asemenea, o funcție de pariuri live, care este menită să vă ajute prin pariuri bazate pe miza și câștigurile dorite. De asemenea, puteți să vă împărtășiți pariurile și să primiți notificări când pariurile sunt plătite. Compatibilitatea Apple Watch vă permite să vă accesați contul chiar de la încheietura mâinii.

Pariuri live de pe mobil

Pariurile live sunt un proces oarecum fără probleme la Betano. Evenimentele live populare sunt prezentate pe pagina principală, dar va trebui să vizitați pagina lor dedicată de pariuri live pentru mai multe opțiuni. Pagina respectivă este așezată la fel ca majoritatea celorlalte secțiuni de pariuri live ale caselor de pariuri Betano – sporturi disponibile în meniul orizontal de sus și jocuri în desfășurare în mijloc.

Cazinou, poker și alte opțiuni de jocuri direct din aplicatie

Deoarece compania-mamă a Betano este o întreprindere notabilă de jocuri de noroc, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că cazinoul lor ar fi plin cu o gamă aparent nesfârșită de opțiuni vizuale uimitoare. Este foarte puțin probabil să vă puteți juca prin toate. Betano oferă 610 de sloturi diferite, 85 de jocuri de masă și 36 de megaway din care să alegeți.

În plus, sunt disponibile jocuri de cazino live care includ 105 mese diferite de blackjack, 52 de jocuri de ruletă, 59 de opțiuni de baccarat și 33 de spectacole de jocuri. Betano a făcut echipă cu Playtech Live și Pragmatic Play Live pentru a vă oferi o experiență distractivă de joc live.

Ligi sportive pe care să pariezi de pe aplicatia mobila

Pariuri NFL

Având în vedere că NFL este una dintre forțele motrice din lumea pariurilor sportive, pariorii au ajuns să se aștepte la o piață sănătoasă de la pariuri sportive. Betano oferă asta și mai mult cu o listă completă de acțiune în fiecare săptămână. Alegeți nu numai bani, spread-uri și totaluri ale jocului, ci și elemente de recuzită pentru jucători, piețe de sfert și pauză, precum și elemente de recuzită de joc. Sunt oferite futures săptămânale, inclusiv cele mai multe yarzi de trecere, grabă și primire și chiar jucătorul care va fi numit jucătorul ofensiv sau defensiv al săptămânii.

Pe lângă capacitatea de a paria pe jocuri, fiecare confruntare include o defalcare completă în panoul din dreapta, inclusiv meciurile anterioare și scorul pentru a vă ajuta să vă cercetați pariurile. Cotele lor pe piețele majore sunt comparabile și uneori chiar mai bune decât bet365.

Pariuri NBA

Cei care aleg să parieze pe acțiunea NBA vor găsi aici mai multe oportunități decât echitabile – nu este exclus să vezi peste 600 de pariuri disponibile pentru un singur joc. Pe lângă pariurile tradiționale, veți găsi sute de elemente de recuzită pentru jucători, elemente de recuzită pentru jocuri, precum și elemente de recuzită pentru jucători alternative. Betano oferă și o plată automată pentru pariurile ML dacă echipa ta crește cu 20 de puncte.

Fotbal colegial

Indiferent dacă îți place să pariezi pe SEC, Pac-12 sau chiar MAC, Betano are ceva pentru tine. Fiecare joc din lista de fotbal NCAA este oferit săptămânal, precum și o gamă largă de piețe de jocuri pentru a vă extinde selecția.

Baschet de facultate

Niciodată nu este prea devreme pentru March Madness, iar pariorii se pot năpusti asupra cotelor pentru campionatul de baschet NCAA cu mult înainte ca sezonul să înceapă. Acțiunea în timpul sezonului se intensifică doar pe măsură ce jocurile din toată țara sunt oferite zilnic, cu o mulțime de piețe standard și de accesorii de care să te bucuri.

Baschet de facultate

Pariuri NHL

Hocheiul este regele în Canada, așa că pariorii se așteaptă să găsească o ofertă robustă de opțiuni de pariere NHL la o casă de pariuri sportive – și asta este exact ceea ce primești la Betano. Pariorii ocazionali nu vor avea probleme în a-și găsi resursele mai familiare. Pentru cei care sapă mai adânc, fântâna se extinde pentru a include sute de recuzită individuale, de echipă și de joc și piețe de epocă.

Pariuri MLB

Veți găsi o selecție încărcată de piețe de pariuri din Major League Baseball pe Betano. Puteți găsi oricând pariurile standard disponibile, dar pe lângă acestea, intrați mai adânc în buruieni cu oferte suplimentare, cum ar fi primele lovituri, primele runde, primele lovituri și chiar peste/sub la lovitura de dublu în joc.

Află mai multe despre bonusurile de la Betano în articol: https://pariubet.ro/bonus-betano/.

Știri relevante