Menu

Apollo games sunt cele mai speciale aparate de sloturi

Apollo games sunt cele mai speciale aparate de sloturi

Apollo Games si-a inceput drumul in 2007 si construieste inca de atunci un catalog cu jocuri de calitate. Ca o multime de studiouri de jocuri viitoare, compania are sediul in Europa, de data aceasta din Cehia, Praga. Jocurile lor sunt disponibile pe pietele europene si africane printr-o retea de cazinouri online. In acest moment, acestea se extind catre pietele asiatice si alte piete.

Compania ofera atat terminale traditionale, cat si sloturi online complet dezvoltate. Oriunde te intorci in ele, esti sigur ca te vei bucura de rotiri.

Complet in legatura cu HTML5 si alte tehnologii de ultima generatie, sloturile produse de companie ruleaza pe dispozitive mobile si desktop. Doar asigurati-va ca aveti un browser web modern si sunteti pe toate pentru a merge.

Sloturile Apollo Games ofera o grafica excelenta, atentie la detalii, efecte audio moderne, efecte 3D si o multime de functii diferite. In Slot Ghosts, veti descoperi locatii inspaimantatoare in cautarea unui jackpot masiv. In slotul Horus Eye obtineti respins, wilds si multiplicatori masivi de castig. In Gangster World, trebuie sa explorati subteranul criminal si sa dezbracati salbatici aleatorii, respins lipiciosi, rotiri gratuite si wilds, precum si orice alt tip de caracteristica bonus exista, toate la melodiile unei coloane sonore alese de mana.

Desi Apollo Games nu este cel mai cunoscut producator, jocurile lor merita sa gasesti un cazinou in care sa le poti invarti pentru bani reali.

In timp ce multi dintre producatorii de sloturi de timp vechi s-au mutat pe pietele online, Apollo Gaming pare a fi o companie care s-a nascut pe ambele piete. Multi dintre alti furnizori de software nu au reusit sa raspunda la cerintele de calitate ale acestei noi ere, portand fara speranta sloturi vechi si design pentru care jucatorii online se pot bucura.

Jocurile Apollo a facut opusul. Au luat cele mai bune calitati ale jocurilor online si le-au mutat in terminale. Acest lucru garanteaza ca calitatea jocurilor lor este in masura sa concureze cu orice alt producator de software de acolo. Pe de alta parte, experienta pe care au obtinut-o in construirea de terminale de jocuri bazate pe uscat le-a permis o varietate mult mai larga cu jocurile online. Cu noi piete, acestea deschid noi usi si sunt siguri ca vor explora piata jocurilor de noroc online si mai departe, cu o multime de produse excelente in conducte.

Compania a fost autorizata de Ministerul de Finante din Cehia, precum si de Ministerul de Finante din Slovacia. Organele nationale, EZU si TSU, pentru ambele tari au aprobat si certificat produsele companiei.

In plus, compania a fost certificata de Gaming Labs pentru a se asigura ca produsele lor trec cerintele tehnice.

Știri relevante