Menu

ArminBet face valuri si in Romania

ArminBet face valuri si in Romania

Platforma este foarte simpla si usor de utilizat si chiar un novice s-ar putea descurca destul de bine. Exista o gama larga de sporturi pe care poti paria pe care merg de la cel mai faimos Fotbal la cele mai nepopulare precum Biathlon si Futsal. Puteti spune ca au o lista foarte larga de sporturi disponibile.

De asemenea, platforma ofera pariuri live, dar nu au transmisii live, ceea ce reprezinta un pic de retragere pentru o casa de pariuri moderna. O adaugare interesanta pe site-ul lor sunt legaturile rapide ale Stirilor Sportive. Acolo puteti ramane la curent pentru fiecare eveniment important. Feedul provine direct de la stiri BBC si poate fi considerat informatie credibila. Exista o versiune mobila a site-ului, dar o aplicatie dedicata ar fi fost mai buna.
Informatii despre cote

Formate ciudate oferite sunt UE, SUA si Marea Britanie. Ati obtinut rezultatul egalat, nu ati pariat, Handicap asiatic, Handicap obisnuit, peste si sub goluri, scor corect si multe altele. Puteti spune cu usurinta ca fotbalul este foarte bine acoperit în ceea ce priveste optiunile de pariere.
Securitate si servicii pentru clienti

Site-ul utilizeaza un protocol SSL securizat pentru serviciile lor, astfel încat sa puteti fi sigur ca informatiile dvs. personale sunt protejate. Asistenta clientilor este foarte buna, cu opt limbi disponibile pe platforma. Au o optiune de chat live si o linie telefonica dedicata deschisa pentru clienti între orele 08:00 – 22:00. De asemenea, un formular de contact poate fi completat si trimis atunci cand asistenta pentru clienti nu este online. De la crearea lor, nu au existat reclamatii majore cu privire la aceasta casa de pariuri.

Pentru a ajunge rapid la lista celor mai mari 100 de case de pariuri, puteti fi sigur ca ArminBet a facut cateva oferte bonus atractive pentru jucatorii noi. Si din 25.05.2018, puteti vedea cu usurinta despre ce este vorba. Casele de pariuri ofera 100% uimitor pentru un bonus de prima depunere de pana la 2000 €, care este unul dintre cele mai mari bonusuri vazute vreodata pe un site de pariuri.

Cu toate acestea, vine cu o multime de conditii de fapt pentru a-l obtine. Pentru prima depunere de 10 € la 100 € aveti o cerinta de rotatie de 10x unde trebuie sa pariati pe cota 2.0. Cu cat este mai mare prima cantitate de depunere, cu atat este mai mare necesarul de transfer. Merge astfel, de la 100 la 500 € de 12 ori, de la 500 la 1000 € de 14 ori si de la 1000 la 2000 € de 16 ori.

Din nou, toate fondurile bonus ar trebui pariate pe cote 2.0 minim. Da, cerintele nu sunt ideale, dar unde mai puteti primi bonus de bun venit de 2000 €? Exista, de asemenea, un termen de 90 de zile pentru a îndeplini aceste cerinte, altfel fondurile bonus vor fi retrase din cont.

Știri relevante