Menu

Aspecte ce trebuiesc evitate pe biletele multiple

Ligi / turnee disponibile – Toate cluburile de pariuri gratuite descrise in aceasta pagina sunt deschise tuturor ligilor si turneelor ​​europene importante, insa daca pariati mai pe larg, merita sa verificati daca liga, turneul sau meciul pe care il adaugati la pariul dvs. mai mult se califica. Daca doriti sa plasati pariuri combinate pe fotbalul iranian, de exemplu, poate fi necesar sa faceti cumparaturi sau sa folositi un club de pariuri general.

Selectii minime – Majoritatea cluburilor specifice acca necesita 4 sau mai multe alegeri, desi daca utilizati un club de pariuri non-acca, atunci puteti paria pe cat mai multe selectii doriti, de la o singura linie de baza in sus.

Cote minime – Principalul lucru de care trebuie sa stiti aici este pretul minim pentru acumulatorul total sau pentru fiecare picior? Este mai usor sa indepliniti cote cumulate minime decat un pret minim pentru fiecare selectie.

Miza minima – Unele cluburi vor avea o miza generala, de ex. 25 GBP + si trebuie doar sa plasati unul sau mai multe pariuri ACCA care se califica cu o saptamana pentru a va primi freebie. Unele cluburi au un minim pentru fiecare acumulator individual, de ex. 5 x 5 GBP + pariuri, fereste-te de acest lucru si selecteaza cel mai bine clubul care se potriveste cu modelele tale de pariere.

Procentaj gratuit – Cat de mult primesti inapoi? Un pariu de 50 de lire pentru a primi 20 de lire gratuite va va da 40% inapoi, in timp ce un pariu de 25 de lire pentru a primi 5 de lire gratuite va va oferi 20% gratuit. Totul depinde de ceea ce iti doresti, daca vrei mai mult pentru banii tai folosind acele exemple, ai merge pentru optiunea de 40%, daca totusi nu vei miza 50 GBP + atunci poate a doua optiune este mai buna pentru tine.

Restrictii la pariuri gratuite – Cat timp este valabil pariul gratuit si este restrictionat, adica il poti folosi in orice sport sau piete sau este restrictionat la fotbal sau doar la mai multe pariuri etc. Cu cat este mai nerestrictionat un pariu gratuit, cu atat este mai valoros. De asemenea, verificati daca pariul gratuit vine cu cote minime sau maxime atasate.

Știri relevante