Menu

Aspecte de evitati cand facei bilete la pariuri

Aspecte de evitati cand facei bilete la pariuri

Castiguri maxime – Daca aveti de gand sa plasati note foarte mari, atunci verificati limitele de plata. Unele rezervari mai mici au limite de pana la 10.000 lire sterline sau mai putin, iar multipli mari ar putea atinge aceasta suma. Daca doriti sa plasati aceste pariuri, cel mai bine o faceti cu o rezervare cu limite mari. Acest lucru este valabil si pentru bonusurile BILETE, multe dintre acestea sunt limitate, asa ca merita sa calculati daca ati lovit sau nu acest cap. Din nou, unele case de pariuri mici au capace reduse (<1000 £), iar altele au capace mari (pana la 100.000 lire sterline).

Castiguri in numerar sau bonus – Daca utilizati un bonus aruncati o privire si vedeti daca castigurile bonusului sunt platite in numerar sau fonduri promotionale. Numarul de bani este evident mai bun, fondurile promotionale vor veni cu o expirare si, in mod critic, o rola, ceea ce inseamna ca va trebui sa pariati castigurile de mai multe ori inainte de a deveni numerar real.

Pariuri gratuite – Aproape toate ofertele de asigurare bilete va ofera bani inapoi ca un pariu gratuit. Merita din nou sa verificati termenii mai intai pentru acest lucru. Unele pariuri gratuite au termen de expirare scurt (de exemplu, 24 de ore), desi media este in jur de o saptamana. Pariul gratuit poate fi restrictionat la un anumit sport (de exemplu, fotbal) sau piata (este posibil sa il poti folosi doar pe un alt multiplu, de exemplu) si poate chiar sa vina cu cote minime si / sau maxime. Bineinteles, tineti cont de asigurarea BILETE ca, desi va primiti banii inapoi, este un jeton gratuit pe care va trebui sa pariati din nou cu rezervarea respectiva, iar miza de obicei nu este returnata.

Sporturi si piete disponibile – Majoritatea ofertelor de bilete sunt limitate la fotbal, iar unele sunt restrictionate chiar si la anumite tipuri de pariuri (rezultatul meciului, de exemplu), asa ca verificati acest lucru, mai ales daca amestecati pietele si sportul in pariuri combo.

Limite de plata – Majoritatea sporturilor si pietelor au limite de plata maxime, sporturile mari precum fotbalul vor avea limite mult mai mari decat sporturile mai mici precum sagetile. Retineti acest lucru atunci cand plasati un bilete, deoarece aceasta va defini plata maxima. Nu are niciun rost sa plasati un bilete de la darts care va va castiga 50.000 GBP daca plata maxima este de 25.000 £. Daca amesteci sportul in bilete, plata maxima va fi definita de sport cu limita cea mai mica.

Știri relevante