Menu

Aspecte de luat in calcul cand pariezi ambele marcheaza

Aspecte de luat in calcul cand pariezi ambele marcheaza

Exista cateva lucruri de cautat atunci cand plasati aceste pariuri. De exemplu, echipele de top castiga foarte mult, dar unele echipe de top, in special cele cu accent pe atac, vor acorda foarte des. Ganditi-va la Real Madrid sau Barcelona castiga foarte des, dar isi acorda foarte mult timp cu rezultate precum 3-1, 4-1, 5-1, etc.

Pariul AMBELE ECHIPE MARCHEAZA aici poate adauga o valoare uriasa, mai ales in combinatie cu „castig”. Un exemplu de lucru ar fi Barcelona joaca Villarreal, Barca sunt favoritele puternice la 1/5, dar daca combinati acest lucru cu AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, sansele pot fi ceva asemanator sau mai mari.

Luati in considerare si opusul acestui lucru, echipele inferioare care obtin destul de des. Daca aveti un fundal al clubului de masa care castiga foarte rar, dar foarte des obtine batai si totusi marcheaza, 1-2, 1-3, 2-4, orice, atunci cand pariul AMBELE ECHIPE MARCHEAZA poate adauga o valoare uriasa si aici.

    – Rezultatele fata in cap intre echipe

    – Forma recenta pentru ambele cluburi, inclusiv meciurile anterioare

    – Stiri de echipa, inclusiv accidentari si orice suspensii

   –  Uita-te la echipele care marcheaza devreme intr-un joc

   –  Pozitia Ligii si diferenta de goluri, inclusiv golurile marcate si acordate

    – Localitate, este un joc de derby, de exemplu, o multime de remize in derby-uri, dar o rata mai mare de ambele echipe marcheaza

    – Echipele la egalitate sunt, in general, mai susceptibile sa inscrie unul impotriva celuilalt

   –  Sansele, intotdeauna o buna reflectare a probabilitatii

Daca va intoarceti in principal bancherii, atunci un cupon garantat de cote, cum ar fi golurile obiectivelor lui Betfred, este o optiune excelenta. De asemenea, luati in considerare asigurarea ACCA, bonusurile si cluburile de pariuri gratuite pentru a adauga o valoare mai lunga acestor pariuri daca le plasati in mod regulat.

Daca plasati acumulatori, un sfat bun este sa va amestecati multiplele pe baza celor mai bune piete pentru jocuri individuale. De exemplu, este posibil sa fiti sigur ca Liverpool va invinge Everton, dar nu sunteti atat de sigur de scor, in jocul Man United contra Arsenal credeti ca ambele echipe vor inscrie, dar nu puteti prezice rezultatul final, iar in jocul Chelsea v Tottenham credeti ca Chelsea va castiga si Spurs va inscrie.

Știri relevante