Menu

Autentificare betano

autentificare betano

Cum să vă autentificați pe Betano

Dacă aveți deja un cont pe site-ul Betano, atunci procesul de conectare este simplu. Mai jos este un ghid cuprinzător de urmat pentru a vă accesa contul.

  • Faceți clic pe butonul „Autentificare” din colțul din dreapta sus al paginii de pornire Betano
  • Vi se va oferi un formular de autentificare precum cel afișat mai jos. Introduceți numele de utilizator și parola și faceți clic pe „Autentificare” pentru a vă accesa contul.

Pași pentru a verifica contul de operator

Betano are licență pentru a opera în Marea Britanie. Ca atare, compania este mandatată să verifice detaliile proprietarilor, astfel încât niciun jucător minori să nu poată accesa conturile. Această verificare ajută, de asemenea, la prevenirea spălării banilor și a fraudei.

După ce ați creat un cont Betano, vi se va solicita să îl verificați trimițând echipei de asistență o carte de identitate, un pașaport sau un permis de conducere valide ca dovadă a identității. De asemenea, trebuie să prezentați dovada adresei sau a finanțelor. Pentru această parte, trebuie să depuneți un extras de cont bancar/de credit sau facturi de utilități.

Puteți face toate acestea sub profilul dvs. în timp ce utilizați contul Betano. După ce ați trimis documentele, acordați-le 24 de ore pentru a primi feedback cu privire la aprobarea dvs.

Ce să faci dacă nu ai un cont cu atentificare betano

În cazul în care nu aveți un cont la Betano, trebuie să vă înscrieți pentru unul înainte de a vă autentifica. Iată ghidul pe care ar trebui să-l urmați pentru a le face corect și rapid:

  • Începeți făcând clic pe butonul „Alăturați-vă” din colțul din dreapta sus al paginii de pornire Betano.
  • Va apărea un formular pentru a vă introduce informațiile, inclusiv numele, data nașterii, e-mailul, numărul de telefon și multe altele.
  • Introduceți informațiile și faceți clic pe butonul „Continuare”.
  • Pe pagina următoare, vi se va cere să alegeți un nume de utilizator, o parolă, o întrebare de securitate și să setați o limită de depozit. De asemenea, pe această pagină puteți adăuga un cod promoțional dacă aveți unul.
  • După ce ați terminat de completat informațiile, faceți clic pe butonul „De acord și alăturați-vă” pentru a vă crea contul Betano.

Vă va fi trimis un e-mail care arată că ați creat cu succes contul pe platformă. Pur și simplu urmați instrucțiunile din e-mail pentru a începe să îl utilizați.

Cerințe pentru a vă alătura Betano

Alăturarea lui Betano este, în general, ușoară. Nu va trebui să faci mare lucru, dar să îndeplinești câteva cerințe simple. Iată un rezumat tabel al cerințelor de la Betano;

Cerințele contului Betano pentru autentificare

Vârsta minimă 18

Restricții de țară Există anumite restricții de țară pentru unele servicii oferite.

ID de verificare a contului, pașaport, permis de conducere, factură de utilități, extras de cont bancar/de credit

Timp de verificare 24 până la 48 de ore

Depozit minim 50 ron

Jocurile de noroc sigure Autoexcluderea disponibilă

Veți observa că acestea sunt câteva dintre cerințele comune pe care le puteți obține cu alte pariuri și cazinouri online.

Probleme de conectare la autentificare betano

Este posibil să vă confruntați cu următoarele erori în timp ce încercați să vă accesați contul Betano;

Probleme de conectare la autentificare betano

Eroare Betano ACC01

Codul înseamnă că încercați să accesați un cont închis. Dacă doriți să redeschideți un astfel de cont, luați în considerare utilizarea opțiunii „Redeschidere cont închis” de pe site

De asemenea, verificați dacă utilizați detaliile de conectare corecte.

Eroare Betano ACC02

Eroarea apare atunci când încercați să accesați un cont suspendat.

Începeți prin a verifica dacă este de fapt contul dvs., utilizați detaliile corecte și nu ați primit e-mailuri care să arate că contul dvs. este suspendat.

Uneori s-ar putea să nu fi verificat contul. În cazul în care ați primit un e-mail prin care se solicită verificarea contului, urmați pașii indicați pentru a finaliza procesul și a vă debloca contul. Examinarea documentelor durează între 24 și 48 de ore.

Eroare Betano ACC03

Această eroare înseamnă că încercați să accesați un cont care este încă în auto-excludere sau că ați configurat restricții de cont înainte. Puteți contacta echipa de asistență Betano pentru a vă ajuta să accesați contul.

Eroare Betano ACC04

Eroarea înseamnă că încercați să vă conectați la un cont inactiv. Utilizați pagina de redeschidere a contului pentru a vă accesa contul din nou.

Știri relevante