Menu

Autoexcludere casa pariurilor

autoexcludere casa pariurilor

Autoexcluderea este un program gratuit in care va interziceti accesul la locurile de jocuri sau la jocurile de noroc online. Va putem ajuta cu asta, la fel si locatiile.

Va puteti interzice sa accesati locatii precum cluburi, pub-uri sau sa plasati un pariu pe site-uri de jocuri de noroc. Prin lege, furnizorii de jocuri de noroc romani trebuie sa ofere clientilor optiunea de a se autoexclude din locatia sau produsele lor.

Cum functioneaza autoexcluderea?

Exista diferite programe de auto-excludere in Australia, dar functioneaza in moduri similare. In majoritatea programelor:

 • Tu alegi din ce locatii, cazinouri sau site-uri web sa fie excluse.
 • Semnati un act in care sunt enumerate locurile in care sunteti de acord sa nu intrati pentru o perioada minima.
 • Daca personalul locatiei va vede in zona de joc a locatiei, va va raporta la program si va va cere sa plecati.
 • La sfârsitul perioadei convenite a actului, puteti alege sa va autoexcludeti pentru o alta perioada sau sa solicitati redeschiderea contului de jocuri de noroc sau sa puteti intra in zona de joc a unei locatii.
 • Excluderea spiridusilor (sau auto-interzicerea) este un proces voluntar in care o persoana cu o preocupare legata de jocurile de noroc se exclude din anumite locuri de jocuri de noroc sau furnizori online.

Poate oferi un instrument concret pentru a va ajuta sa va protejati de jocurile de noroc excesive.

Toti furnizorii de jocuri de noroc romani sunt obligati sa ofere clientilor optiunea de a se autoexclude din locatia sau produsele lor. Deci, indiferent daca cineva doreste sa se interzica de a intra in localuri precum cluburi, pub-uri sau de a plasa un pariu pe site-uri de jocuri de noroc precum casapariurilor, auto-excluderea este disponibila.

Autoexcluderea nu este disponibila de pe site-urile inregistrate in afara Romaniei.

Nu exista costuri implicate si exista o perioada minima de excludere convenita atunci când va alaturati unui program.

Informatii despre cum sa aranjati auto-excluderea sunt disponibile pe locatii si site-uri web de jocuri de noroc din Australia. Pentru site-urile online, puteti descarca si completa un formular de cerere de auto-excludere de pe site-uri. In cautarea generala sub Joc responsabil sau Auto-excludere.

Daca doriti sa va opriti de la jocurile de noroc cu o casa de pariuri sportive din tara noastra sau cu un operator de schimb de pariuri, puteti aplica pentru auto-excludere.

Autoexcluderea este un proces voluntar pentru persoanele care doresc sa inceteze jocurile de noroc pentru o perioada de timp.

Puteti decide sa va autoexcludeti daca credeti ca cheltuiti prea mult timp sau bani pe jocuri de noroc.

Puteti face acest lucru printr-o notificare de auto-excludere. Notificarea va permite:

 • nominalizeaza unul sau mai multi operatori de jocuri de noroc
 • alegeti cât timp doriti sa va autoexcludeti – luni, ani sau definitiv.
 • excluderea elfilor este un proces prin care poti cere unei companii de jocuri de noroc sa te excluda de la jocurile de noroc cu ei pentru o perioada de timp stabilita – de obicei intre sase luni si cinci ani. Aceasta inseamna ca vi se va refuza serviciul in locatiile si site-urile de care v-ati exclus. Prin lege, acest lucru trebuie sa fie oferit ca optiune de catre companiile de jocuri de noroc din Romania.

Autoexcluderea dintr-un arcade, un magazin de pariuri sau cazinou:

 • Vizitati locatia din care doriti sa va autoexcludeti
 • Vorbiti cu managerul magazinului sau cu un membru al personalului, spuneti-i ca doriti sa va autoexcludeti
 • Nu trebuie sa luati bani, carduri bancare sau de credit cu dvs
 • Faceti câteva fotografii dimensiunea pasaport pentru a merge pe formular; acest lucru poate ajuta personalul sa va identifice
 • Vi se va oferi o copie a formularului de auto-excludere pentru inregistrarile dumneavoastra

Știri relevante