Avantajele aplicatiilor mobile de la case

Cu ajutorul naplicatiei pentru mobil de la Case de pariuri, puteti consulta mereu rezultatele in timp real, statisticile detaliate, programul TV, si puteti urmari in orice moment, daca se modifica sau nu cotele meciurior de  care sunteti interest.

Avantajele acestei aplicatii nu sunt doar de natura pariurilor on line, dar si pentru pariori, acestia preferand in continuare sa isi plaseze biletele in continuare in agentii, , doar ca acum ei isi pot scana biletele si pot sa primeasca notificari in legatura cu evolutia acestora.

Aplicatia are si superfunctionalitati, cum ar fi:

-un player video avansat, cu ajutorul caruia puteti vizualiza meciurile live preferate.

-oferirea de statistici complexe, rezultate directe, clasamente, formatii, dar si multe altele care va vor fi mereu la indemana.

De asemenea, va puteti active notificarile si veti fi informati mereu in legatura cu evenimentele plasate. Primiti instant detalii cu privire la evolutia scorului, schimbari, penalty-uri, cartonase, etc. Noua este optiunea de a pune pe silent notificarile. Sunteti mereu la current cu toate stirile despre echipele voastre favorite.

Pentru a putea inregistra un cont in aplicatia Case de pariuri, trebuie sa intrati in aplicatie si sa apasati pe butonul “inregistrare”. Dupa ce ati facut acest lucru, trebuie sa completati numele de utilizator pe care il doriti, o adresa de mail valida si parola pe care o vreti pentru contul vostru.

Apoi, apasati butonul “pasul urmator’si adaugati restul informatiilor  pentru a continua procesul de inregistrare. Dupa completarea corecta a tuturor informatiilor cerute, trebuie sa acceptati termenii si conditiile pentru a finaliza cu success procesul de inregistrare. Dupa bifarea casutelor, apsati butonul “inregistrare’si contul este facut.

In cazul dispozitivelor mobile care au un sistem de operare IOS, trebuie sa aveti aplicatia IOS pentru pariuri pe mobil de la Case de pariuri. Intrati in AppStore si scrieti Case de pariuri si prima aplicatie care va aparea  este ce cautati. Aceasta se numeste Case de pariuri Sport si sub ea se afla butonul “obtineti”. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe acel buton si aplicatia Case de pariuri se va descarca. Apoi, puteti introduce user-name-ul si parola contului de la Case de pariuri pentru a putea plasa pariurile dorite.

Știri relevante