Menu

Avantajele aplicaţiilor mobile de la case

Avantajele aplicatiilor mobile de la case
Cu ajutorul naplicatiei pentru mobil de la Case de pariuri, puteţi consulta mereu rezultatele în timp real, statisticile detaliate, programul TV, şi puteţi urmări în orice moment, dacă se modifică sau nu cotele meciurior de care sunteţi interest.

Avantajele acestei aplicaţii nu sunt doar de natura pariurilor on line, dar şi pentru pariori, aceştia preferând în continuare să îşi plaseze bileţele în continuare în agenţii, doar că acum ei îşi pot scana biletele şi pot să primească notificări în legătură cu evoluţia acestora.

Aplicaţia are şi superfunctionalitati, cum ar fi:

– Un player video avansat, cu ajutorul căruia puteţi vizualiza meciurile live preferate.

– Oferirea de statistici complexe, rezultate directe, clasamente, formaţii, dar şi multe altele care vă vor fi mereu la îndemână.

De asemenea, vă puteţi active notificările şi veţi fi informaţi mereu în legătură cu evenimentele plasate. Primiţi instant detalii cu privire la evoluţia scorului, schimbări, penalty-uri, cartonaşe, etc. Nouă este opţiunea de a pune pe silent notificările. Sunteţi mereu la current cu toate ştirile despre echipele voastre favorite.

Cum se instalează aplicaţia unei case de pariuri online

Pentru a putea înregistra un cont în aplicaţia Case de pariuri, trebuie să intraţi în aplicaţie şi să apăsaţi pe butonul “înregistrare”. După ce aţi făcut acest lucru, trebuie să completaţi numele de utilizator pe care îl doriţi, o adresă de mail validă şi parolă pe care o vreţi pentru contul vostru.

Apoi, apăsaţi butonul “pasul urmator’si adăugaţi restul informaţiilor pentru a continua procesul de înregistrare. După completarea corectă a tuturor informaţiilor cerute, trebuie să acceptaţi termenii şi condiţiile pentru a finaliza cu success procesul de înregistrare. După bifarea căsuţelor, apsati butonul “inregistrare’si contul este făcut.

În cazul dispozitivelor mobile care au un sistem de operare IOS, trebuie să aveţi aplicaţia IOS pentru pariuri pe mobil de la Case de pariuri. Intraţi în AppStore şi scrieţi Case de pariuri şi prima aplicaţie care va apărea este ce căutaţi. Această se numeşte Case de pariuri Sport şi sub ea se află butonul “obţineţi”. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi click pe acel buton şi aplicaţia Case de pariuri se va descărca. Apoi, puteţi introduce user-name-ul şi parolă contului de la Case de pariuri pentru a putea plasa pariurile dorite.

Știri relevante