Menu

Avantajele pariurilor sportive pe multiplu marcator

Liniile AGS sunt acum la fel de competitive ca si FGS, asa ca merita sa faceti cumparaturi. Acum sunt disponibile si tone de oferte care pot adauga cu adevarat valoare.
Fara gol

Puteti paria foarte usor pe nimeni sa nu inscrie in timpul unui meci. Aceasta linie nu este extrem de populara si, in timp ce sansele vor fi destul de decente, este putin probabil sa gasiti o cantitate uriasa de variatie a preturilor, personal nu am vazut niciodata o oferta fara gol. Acest lucru este posibil pentru ca nu este un pariu foarte distractiv care nu isi doreste obiective.

Vedeti si sectiunea de mai jos despre pariuri fara goluri in comparatie cu 0-0 – acum acesta este un scenariu in care ati dori sa utilizati aceasta piata.

Acesta reprezinta al doilea cel mai popular pariu la inceputul unui turneu sau sezon al ligii. Pentru cei mai buni jucatori, sansele pot avea un pret excelent, cu multe rezervari, chiar si ca lider de pierderi, pentru a va primi la bord pentru intregul turneu.

Asteptati pana cu o zi inainte de inceperea ligii sau turneului inainte de a plasa acest pariu pentru a obtine cele mai bune oferte.

Pentru cei mai buni jucatori in forma, acest pariu poate fi o modalitate excelenta de a obtine cote la preturi mai mari daca credeti ca este posibil sa obtina mai mult de unul. Exista doua moduri de a juca acest lucru. In primul rand, puteti paria direct pe un jucator pentru a inscrie doi sau un jucator pentru a inscrie un hat trick, acestea vor avea mari sanse, dar, desigur, daca jucatorul inscrie doar un singur obiectiv, nu primiti o plata.

Alternativa este sa profitati de o oferta, cum ar fi Double Delight / Hattrick Heaven al lui Betfred. Acest lucru va va oferi dubla / trebila sansele de a paria primul golgheter initial daca jucatorul inscrie doua sau trei. Sansele generale sunt mai mici decat pariurile direct, dar in acest fel castigi in continuare daca jucatorul inscrie doar un singur gol.

Este posibil sa combinati un pariu pe goluri cu orice alt pariu, atat timp cat nu sunt legate (a se vedea contingentele aferente de mai sus). Daca pariurile sunt legate, va trebui sa utilizati tipurile speciale de pariu disponibile, cum ar fi punctaj (goluri si punctaje corecte), wincast (golul de gol si rezultatul meciului) sau alte speciale. Acestea au cote mult mai mari decat pariurile cu goluri. Aflati mai multe despre acest lucru in articolul nostru de scoruri si wincast.

Știri relevante