Menu

Avantajele si deazavatajele pariurilor cu baza fixa

Avantajele si deazavatajele pariurilor cu baza fixa

O privire rapida in acest moment pentru a vorbi despre care este cel mai bun mod de a folosi un bancher. Cate castiguri in plus fata de bancherul dvs. credeti ca veti obtine va dicta ce tip de pariu faceti efectiv. Iata ce ne referim:

1B + 1/4 este la fel ca sa spui ca plasezi patru duble, deoarece pariul este ca esti Banker + Echipa 1 / Banker + Echipa 2 / Banker + Echipa 3 / Banker + Echipa 4 (de aici miza 4x)

1B + 2/4 sunt sase pariuri treble: Banker + Echipa 1 + Echipa 2 / Banker + Echipa 2 + Echipa 3 / Banker + Echipa 3 + Echipa 4 / Banker + Echipa 1 + Echipa 3 / Banker Plus Echipa 1 + Echipa 4 si asa mai departe (de aici miza de 6x unitati)

1B + 3/4 este patru patrulate de-a lungul aceleiasi logici (de aici miza unitatii 4x)

1B + 4/4 este pur si simplu un acumulator standard in care toate cele patru echipe trebuie sa castige in plus fata de bancherul dvs. (de aici o miza de 1x unitate)

Desigur, exista si dezavantaje la plasarea pariurilor bancare. Pentru inceput si, mai degraba, evident, va trebui sa platiti mai multi bani pentru un pariu bancar decat ar face pentru acumulatorul direct, deoarece efectuati o serie de pariuri diferite. Chiar daca unul dintre pariuri castiga, nu garanteaza neaparat ca veti obtine un profit, similar cu modul in care functioneaza pariurile complete.

Exista, de asemenea, faptul ca puneti o cantitate imensa de stocuri in singura dvs. selectie, fiind victorios. Puteti face 14 selectii si 13 dintre ele sa vina acasa, dar daca cea care nu este cea care a declarat ca este bancherul dvs., nu veti castiga niciun ban. Acest lucru poate fi devastator daca se intampla.

De asemenea, trebuie sa va ganditi la cat de multe dintre pariurile vor fi castigatoare. S-ar putea sa te simti tentant sa fii oarecum blasé in ceea ce priveste pariurile bancare, sa iti alegi certificatul mort si apoi sa alegi doar un numar aleatoriu de pariuri pe care crezi ca le vor castiga din celelalte selectii de pe biletul tau, dar acesta este un drum periculos de coborat. In timp ce este posibil sa nu fie nevoie sa fiti specific atunci cand vine vorba de ceilalti castigatori, trebuie sa faceti totusi sume despre care vor fi probabil sa va impartiti drumul.

Știri relevante