Menu

Avantajele utilizarii codului din 6 cifre la contul skrill

Avantajele utilizarii codului din 6 cifre la contul skrill

Doar asa, inscrierea la Skrill este facuta. La fel de repede ca vantul. Cu toate acestea, pentru a utiliza pe deplin functiile Skrill si pentru a va creste limitele de tranzactie, trebuie sa va verificati contul.

De asemenea, la urmatoarea autentificare, Skrill va va solicita sa creati un PIN de 6 cifre pentru a va asigura contul si a-l folosi la tranzactionare. Faceti clic pe Optiunea 1. Apoi introduceti un cod PIN din 6 cifre. Asigurati-va ca salvati cu atentie acest cod pentru a fi utilizat pentru urmatoarele tranzactii.

Acum va puteti face contul mai securizat prin serviciul activ OTP pentru mobil si e-mail. Pentru a activa serviciul, trebuie sa mergeti la setarea> optiunea de securitate. Si apoi selectati metode de autentificare. De aici, puteti activa Mobile sau e-mail si autentificare Pin.

Daca doriti sa alegeti o optiune mobila, atunci dupa ce ati introdus parola, aceasta va trimite un cod de 6 cifre pe mobilul dvs. inregistrat. Deci, trebuie sa va autentificati cu codul format din 6 cifre, valabilitatea fiind de 15 minute.

Daca activati e-mail si Pin, dupa ce ati introdus parola contului, acesta va trimite un cod de 6 cifre la e-mailul dvs. inregistrat. Asadar, trebuie sa va autentificati cu codul de 6 cifre si Pinul de 6 cifre pre-salvat.

Skrill are o aplicatie mobila disponibila atat pentru Android, cat si pentru iPhone / IPad. Prima data cand introduceti detaliile dvs., vi se va solicita sa creati un cod pin de 5 cifre pe care il veti folosi pentru toate autentificarile viitoare.

Utilizarea aplicatiei mobile ofera acces la toate optiunile gasite in contul dvs. obisnuit. Veti putea incarca, transfera si retrage fonduri si, de asemenea, puteti verifica toate tranzactiile curente si anterioare.

Știri relevante