Menu

Avem mii de motive sa vizitam agentii gets bet

Avem mii de motive sa vizitam agentii gets bet

Gets Bet a fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si are sediul in Bucuresti, Romania. Din 2006, peste 500 de locatii de pariuri au fost deschise in toata tara, facand Agentii gets bet, unul dintre cei mai mari si mai populari furnizori de jocuri de noroc din Romania, avand magazine de pariuri in aproape toate aglomerarile din Romania. Agentiile de pariuri, magazinele Agentii gets bet, sunt situate in toate orasele mari, precum Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova sau Cluj. Toate magazinele au o suprafata cuprinsa intre 20 si 100 de metri patrati, cu mult spatiu pentru a se potrivi televizoare cu ecran plat, unde pariorii pot urmari transmisiuni live ale evenimentelor sportive in saloane confortabile, precum si pot verifica scorurile live. Toate agentiile Agentii gets bet ofera posibilitatea de a va conecta la internet in locatiile lor folosind hotspot-uri Wi-Fi.

In magazinele de pariuri Agentii gets bet, pe langa o oferta larga de evenimente sportive pe care sa pariezi si una dintre cele mai bune cote pe care le poti gasi la agentiile de pariuri la sol, ai posibilitatea de a paria pe curse de caini, meciuri live, loterie internationale si evenimente non-sportive. . Majoritatea locatiilor Agentii gets bet au aparate de slot unde poti petrece timp si poate castiga niste bani. Castigul maxim pentru pariurile sportive este de 50 000 RON (aproximativ 11 000 EUR) pentru pariurile simple, iar pentru pariurile Parlay, castigul maxim este de 100 000 RON (aproximativ 22 000 EUR). De asemenea, este bine de stiut ca Legea Romana spune: pentru orice castig de peste 600 RON (150 €) exista o taxa de 25% din castigurile tale. Cine prefera sa parieze cu casele de pariuri din Marea Britanie ar trebui sa mearga si sa arunce o privire la Stan James, unde poti obtine si un bonus frumos de bun venit!

Portofoliul de pariuri al casei de pariuri include numeroase sporturi precum fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, box, rugby, fotbal american, baseball, snooker, darts, de asemenea, oferta lor include pariuri speciale la Jocurile Olimpice, politica si multe altele non-sportive. evenimente. Agentiile Agentii gets bet ofera posibilitatea de a plasa pariuri live in joc. Cotele la Agentii gets bet sunt afisate in format european (de exemplu, 1.5). Puteti plasa pariuri incepand de la sub 1 €, mai precis 2 RON (0,5 €) pentru pariuri simple si 4,76 (1 €) Ron pentru pariurile parlay. Limitele maxime de pariere depind de sportul si jocul ales. Procesul de plasare a pariurilor este deschis pentru tot publicul de la pariori amatori la profesionisti, singurele conditii fiind sa ai peste 18 ani. Puteti gasi oferta de pariuri Agentii gets bet online, pe site-ul lor, unde aveti posibilitatea sa generati un bilet online, sa il verificati, sa verificati scorurile live si statisticile. Chiar daca isi ofera evenimentele si cotele online, nu au stabilit, inca, un sistem de pariuri online. Dupa ce ti-ai creat biletul online, mai trebuie sa mergi intr-una dintre agentiile de pariuri la sol Agentii gets bet pentru a plasa un pariu.

Datorita pietei in crestere rapida a pariurilor sportive si a jocurilor de noroc, din 2010, Agentii gets bet a dezvoltat un concept cu totul nou numit agentii Agentii gets bet de Luxe, avand aspectul unui club, oferind fanilor sportului o ambianta inedita, camerele fiind dotate cu monitoare HD pentru vizionarea sportului. competitii intr-un spatiu confortabil si luxos. De asemenea, agentiile Agentii gets bet de Luxe ofera un spatiu esential rezervat jocurilor de cazinou, numit zona slot machines, unde gasesti celebrele multigames si o ruleta electronica. Pana in prezent sunt unsprezece astfel de cluburi deschise in mai putin de un an in aproape toate marile orase: Bucuresti, Ploiesti, Severin, Craiova, Navodari, Rm.Valcea, Constanta si Timisoara. Agentii gets bet doreste sa ofere locatiilor premium un alt nivel de satisfactie a dorintelor fanilor pariurilor sportive. La chioscurile de pariuri Agentii gets bet va puteti plasa pariurile in cel mai scurt timp. Sunt concepute pentru clientii care sunt mereu grabiti si se caracterizeaza printr-un flux rapid al traficului. Agentiile Agentii gets bet sunt deschise intre orele 10:00 – 22:00 (zilnic), in timp ce locatiile Agentii gets bet de Luxe au program non-stop.

Știri relevante