Menu

Baseball-ul si el un sport unde se fac trucaje

Baseball-ul si el un sport unde se fac trucaje

Parisii au plasat off-track-ul care mai erau in direct dupa biletul Race Two din Pick 4 si dupa Race Four of the Pick 6 au fost transmise la sediul Autotote, Harn observand ca a existat o intarziere intre sfarsitul cursei si rezultatele fiind inregistrat pe sistem. In calitate de „super utilizator”, el a putut manipula sistemul si a facut exact asta, transformand pariurile prietenului sau Davis intr-un bilet castigator. Trioul a reusit sa transforme un pariu de 1.152 de dolari in aproape 3,1 milioane de dolari. Problemele pentru acestia au aparut atunci cand castigatorul ultimei curse a terminat fiind un sut de 43/1 pe care practic nimeni nu a pariat. Asta insemna ca biletul Ultra Pick 6 al lui Davis a fost singurul castigat, ceea ce a provocat suspiciuni in fata autoritatilor. La final, Harn a fost condamnat la putin peste un an de inchisoare, in timp ce Davis a primit 37 de luni, iar DaSilva a primit doi ani.

In ultimul caz despre care va vom povesti, veti vedea ca inventia si proliferarea ulterioara a schimburilor de pariuri permit puntorilor sa parieze pe caii care pierd cursele „punandu-le” sau pariati pe restul terenului, mai degraba. decat doar castig. Acest lucru s-a dovedit a fi prea mult pentru Andrew Heffernan, Michael Chopra, James Coppinger si alti sase conspiratori sa reziste in 2010-2011. Heffernan a fost un jockey care le-a oferit celor doi barbati, ambii fotbalisti, iar altii cateva informatii privilegiate pentru a le permite sa faca pariuri mari pe cai pentru a-si pierde cursele.

Autoritatea britanica de curse de cai a efectuat o mare investigatie in aceasta privinta si, in cele din urma, l-a acuzat pe Heffernan pentru trei rase specifice. Acestea au fost calaritul lui Wanchai Whisper la Lingfield pe 28 ianuarie 2011, Gallantry pe 2 februarie 2011 la Kempton si Silver Guest inapoi la Lingfield, pe 9 februarie acelasi an. El le-a spus co-conspiratorilor sai sa parieze impotriva acelor cai care isi castiga cursele si apoi i-au calarit astfel incat sa-i impiedice sa invinga. Cazul a avut ca rezultat interdictii care au adaugat in valoare de saptezeci de ani pentru cei implicati in reteaua de coruptie elaborata.

Poate cel mai cunoscut scandal de coruptie din istoria sportului american, Black Sox Scandal a implicat opt ​​membri ai echipei de baseball din Chicago White Sox. Au fost platiti cu bani de catre un sindicat de jocuri de noroc pentru a-si pierde meciul din Seria Mondiala impotriva rosilor din Cincinnati. Acesta a fost socul si groaza la scandal, a schimbat natura baseball-ului pentru totdeauna. In urma descoperirii sale, a fost formata o noua functie de comisar de baseball si a fost atribuita judecatorului Kenesaw Mountain Landis, care a fost insarcinat sa ajute sportul sa-si recapete integritatea.

Știri relevante