Batman and the joker’s jewels cine are bijuteriile slotului

Batman & The Joker Jewels este un slot tematic cu cinci role si 25 de linii de plata, adus de Ash Gaming, care face parte din grupul Playtech. Bazat pe serialele TV clasice de cult si pe cartile de benzi desenate, acest joc da viata vibrant Caped Crusader and co, completat cu doua caracteristici bonus, doua simboluri salbatice si un jackpot progresiv tentant pentru care sa te joci. Fii eroul propriului joc si incearca astazi acest uimitor slot de supereroi gratuit, oricand, oriunde, aici, la Templul Sloturilor.

Seria TV clasica de cult a fost un spectacol de actiune live din anii ’60, bazat pe Batman-ul lui DC Comics, cu Adam West, Burt Ward si Cesar Romero in rolurile lui Batman, Robin si, respectiv, Joker. Batman a fost miliardarul Bruce Wayne, adesea gasit la Wayne Manor sau Batcave, imbracandu-si costumul iconic inca de la uciderea parintilor sai. Un apel catre Batphone de la seful O’Hara sau de la comisarul Gordon l-a vazut sarind in Batmobile pentru a ajuta la investigatiile penale. Impreuna cu credinciosul sau coleg Robin, alias Dick Grayson, vor apara orasul si vor aduce criminalii in fata justitiei.

Spectacolul a castigat spectatorii cu tonul sau plin de umor si muzica tematica optimista. Trei sezoane difuzate din 1966 pana in 1968, oferindu-le fanilor 120 de episoade glorioase de care sa se bucure. Era popular la acea vreme, in special cu publicul sau adolescent care aprecia simplitatea si marginea taberei; cu toate acestea, a rezistat testului timpului si este recunoscut ca un clasic cult.

Atat benzile desenate, cat si emisiunile TV beneficiaza de o noua viata pe role, pentru un joc captivant, plin de viata si captivant, aducand strazile Gotham direct pe desktop, mobil sau tableta.

Fundalul pentru Batman si The Joker Jewels este un fundal roz vibrant, cu rolele conturate in verde lime, oferindu-i un apel de benzi desenate, cu o margine usoara, distractiva si funky. Simbolurile sunt la fel de indraznete si stralucitoare, iar grafica este simpla pentru un efect vizual izbitor. Un amestec de verde lime, portocaliu si roz stralucitor impodobeste consola din partea de jos, in conformitate cu tema si asigurand optiunile in mod clar.

Cand veti obtine o combinatie castigatoare, veti fi intampinat cu un semn mare de „castig” pe role si simbolurile vor deveni animate in sarbatoare. Activarea unei caracteristici precum The Joker random wild va vedea, de asemenea, animatiile prind viata, cu un joker mare care apare pe partea dreapta, in acest caz cu efect comic.

Serenade de jazz in stil vechi, cu efecte sonore de tabara si benzi desenate care fac ecoul seriei TV la obtinerea simbolului bonus sau la combinatii castigatoare. Mixul enigmatic de grafica si sunet fac din acest joc incredibil de distinctiv si memorabil. Acesta este un slot captivant si captivant pe care super-eroul tau interior il va iubi.

Știri relevante