Menu

Batman si Catwoman Cash isi fac de cap la sloturi

Batman si Catwoman Cash isi fac de cap la sloturi

Kapow, Miau! Batman s-a intors cu Catwoman fierbinte pe coada. Tot ce a fost kitsch si tabara despre serialele de televiziune Adam West din anii 1960 este sarbatorit cu o mare afectiune si un simt imens de distractie in slotul video Batman & Catwoman Cash al lui Ash Gaming.

25 de linii de plata, bonusul Pick Me, rotiri gratuite cu multiplicatori si jackpot-ul DC Super Heroes fac din acesta un slot tematic de super-eroi.

Accesabil cu usurinta prin multe dintre marile cazinouri online, nu este necesara descarcarea, asa ca jucati gratuit pentru a testa gameplay-ul si tabelul de plati, dar, pentru a accesa premii in numerar foarte reale ale Jackpot-ului DC Super Heroes, va trebui sa jucati pentru bani reali .

25 de linii de plata sunt fixe, dar gama de pariuri este reglabila. Joaca de la 0,25 monede la 125,00 monede si foloseste functia Turbo Mode daca preferi un ritm rapid. Ne place intotdeauna o redare automata pana la functia caracteristica.

Intr-un omagiu potrivit unui serial TV foarte popular din anii 1960, estetica acestui joc prezinta stilul pop art al benzilor desenate originale, alaturi de clipuri si sunete din programe. Totul este minunat, asa cum a fost seria, si este o usurare usoara fata de genul de carti de benzi desenate, mai modern si negru.

Personajele Batman, Catwoman si Robin reprezinta simbolurile bine platite, Batman platind 400x pariul dvs. pentru 5OAK. Alaturi de ele pe role se afla diverse obiecte de amintire iconice din serie ca simboluri cu plata redusa.

Simbolurile salbatice sunt semnalul de liliac care inlocuieste toate cu exceptia Scatters si plateste cele mai mari premii in bani de pana la 2500x pariul dvs. pentru 5OAK.

Vedeta acestui slot cu tema de super-eroi este cu adevarat fabuloasa Catwoman si exista cateva clipuri si citate minunate de la Julie Newmar, care a jucat-o in serialul american de televiziune.

Simbolul suplimentar de care trebuie sa fii atent este Bonusul Scatter Symbol in roz stralucitor care loveste rolele unu, trei si cinci cu un kapow!

Daca un jucator aterizeaza simbolurile Scatter pe rolele unu si trei, declansezi Bonusul Cat Burglar, care este o optiune Click Me pe role. Unul va oferi un premiu in bani, dar celalalt va oferi un multiplicator pentru urmatoarele jocuri gratuite de rotiri si apoi va va recompensa cu simboluri de diamant profitabile.

Daca un jucator a aterizat si al treilea Scatter, vei declansa runda de rotiri gratuite. Selectati numarul dvs. de rotiri gratuite – pana la 25 – de la Batman, iar din Catwoman selectati un simbol pentru a aparea stivuit. Rotirile gratuite au loc pe role noi si prezinta un multiplicator care, speram, va fi marit de Bonusul Cat Burglar.

La sfarsitul rotirilor gratuite, Catwoman are o oferta suplimentara – Bonus Quick Trigger Chance. Ea va converti multe dintre simbolurile cu diamante de pe rolele de baza ale jocului in Scatters suplimentare, cu promisiunea unei sanse de 50% de a declansa rotiri gratuite in urmatoarele 20 de rotiri.

Știri relevante