Menu

Baumbet are cashout pentru asigurarea castigurilor la timp

Baumbet are cashout pentru asigurarea castigurilor la timp

Orice parior se simte mai sigur cand are castigurile asigurate in totalitate sau o parte din ele. Multe case de pariuri deruleaza o serie de optiuni sau promotii prin care pariorii au asigurata cel putin miza sau o parte din castig. De cand a fost introdusa functia de cashout se pare ca lucrurile s-au schimbat si tot mai multi pariori percep aceasta functie ca pe un fel de asigurare pentru pariurile lor.

Baumbet inca de la lansare a avut aceasta functie pe care a imbunatatit-o in masura in care pariuri si-au exprimat parerea fata de modul cum functioneaza. In ceea ce priveste cashout-ul actual disponibil pe Baumbet este considerat unul dintre cele mai bune care exista, insa cel mai corect este cel oferit de Betfair pe sectiunea de exchange unde pariorii joaca unul impotriva altuia si nu impotriva casei de pariuri.

Revenind la cashout-ul oferit de Baumbet va putem spune ca functioneaza ca o asigurare a castigurilor si iata cateva motive exemplificate:

  • sa presupunem ca pariati live peste 2.5 goluri la un meci prin minutul 50, cand scorul este 0-0; in acest caz cota este lejer peste 2.50 in medie; presupunem ca se dau 2 goluri pana in minutul 60, iar voi in acest caz veti deja 80% din profitul maxim daca se vor marca minim cele 3 goluri de care aveti nevoie sa obtineti maxim de la acest pariu; aici intervine farmecul cashout ca asigurare ca puteti marca 80% din castig si gata sa inchideti inca un pariu pe plus
  • in cazul biletelor pre-meci cu partide la ore diferite si cu un numar de, sa zicem, minim 6 evenimente care au o cota totala de 20, este iar un avantaj daca prindeti cel putin 3 partide, deja aveti un cashout disponibil de aproape jumate din cota de 20, practic un castig asigurat avand in vedere ca nu este usor sa prindeti un bilet cu 6 evenimente

Știri relevante