Menu

Baumbet iti returneaza un pariu gratuit la un meci pierdut

Baumbet iti returneaza un pariu gratuit la un meci pierdut

Ce poate fi mai tragic pentru parior decat sa piarda biletele doar la un singur eveniment in care a aparut o surpriza si rezultatul din teren nu a mai coincis cu cel de pe biletul pariorului. Baumbet s-a gandit la aceasta traire emotionala prin care trece pariorul si a creat un pariu de tip combo in care nimeni nu pierde.

Iata despre ce este vorba mai exact. Daca joci pe Baumbet un bilet la pariuri cu fix 4 evenimente pe el si pierzi doar unul singur la al carui rezultat nu te asteptai, atunci primesti un pariu gratuit, din partea casei de pariuri, cu o valoare proportionala cu miza ta initiala, dar nu mai mult de valoarea de 300 ron, valoare ce este stipulata in regulamentul de participare la promotie. Cel mai important este faptul ca pariul gratuit nu are nicio conditie speciala de rulaj, el putan fi pariat la orice cota sau pe orice piata disponibila si selectata de parior.

Biletul de pariuri format din cele 4 evenimente trebuie sa aiba cota minima pe eveniment de 1.65 si selectiile sa fie alese din urmatoarele campionate si ligi: Champions League, Europa League, Romania Liga 1, Anglia Premier League, Germania Bundesliga, Italia Seria A, Spania LaLiga si/sau Franta Ligue 1.

Trebuie sa fiti atenti sa nu aveti mai mult de 4 evenimente pe bilet si sa nu folositi functia de cashout la aceste bilete chiar daca ea este disponibila, in caz contrar veti pierde pariul gratuit. Daca miza este mai mare de 300 ron, ca pariu gratuit nu veti primii mai mult de 300 ron inapoi.

Pariul gratuit oferit de Baumbet in aceasta promotie trebuie folosit in termen de 3 zile de la acordare in cont. Acest pariu gratuit nu are disponibila functia de cashout si miza primita ca bonus nu se returneaza, adica veti primii doar suma din castigul total mai putin miza pariata.

Știri relevante