Menu

Baumbet va ofera posibilitatea de bonus dublu online

Baumbet va ofera posibilitatea de bonus dublu online

Multi dintre pariorii care au experimentat ambele medii de joc, par sa fie nemultumiti de faptul ca la casele de pariuri online lipseste aproape cu desavarsire un adaos la castig sub forma procentuala dupa ce pe biletul de pariuri exista un numar minim de cel putin 3, 4 sau 5 evenimente selectate.

Baumbet intrand mai tarziu pe piata pariurilor de la noi, pare sa fi exploatat si aceasta optiune care era prezenta la casele de pariuri care pana sa treaca si pe mediul online, atrageau jucatorii la agentii cu bonusuri la castig dupa ce pe biletul de pariuri era un numar minim de evenimente, de regula 5. De la evenimentul cu numarul 6 in sus, castigul final de pe bilet primeste un procent bonus care se cumuleaza. De regula acest procent are un pas metric de 5%. Un factor important de care trebuie sa tineti cont cand tintiti asemenea bonusuri este cota minima per selectie care se incadreaza pentru activarea bonusului. In general cota este de 1.25-1.30 per eveniment, insa asta nu va poate oprii sa nu alegeti selectii cu o cota mai mare care in functie de casa de pariuri poate avea si o limita maxima.

In cazul Baumbet, procentele de bonus la castig se aplica de la evenimentul cu numarul 5 pe bilet, iar cota minima de la care se activeaza acest bonus este de 1.15. Wow, cu siguranta Baumbet bate de departe toate celelalte case de pariuri online si offline care ofera posibilitatea de bonus dublu. Pasul procentului de bonus este de 10% cu mici variarii in sus sau un jos aplicat la suma de castig standard pe bilet si are avantajul ca la doar 15 evenimente pe bilet deja ajungem la bonusul dublu.

Cu alte cuvinte Baumbet are cel mai tare bonus dublu ne fiind nevoie de cote minime prea ridicate si de doar 15 evenimente maxim spre deosebire de alte case unde abia cu 20, 25 sau 30 de evenimente pe bilet poti atinge acel bonus dublu la castig.

Știri relevante