Beneficiile pariurilor cu banca sau baza fixa

Pariul bancar are numeroase beneficii pe care poate doriti sa le luati in considerare inainte de a-l plasa. Cel mai important este ca nu este necesar sa selectati castigatorii anumitor evenimente, altele decat cele pe care le numiti Banker.

Adica, daca ar trebui sa pariati un pariu de acumulator pe 10 meciuri din Premier League, va trebui sa priviti fiecare meci individual si sa decideti ce echipa va castiga sau daca va fi o remiza. Apoi, veti avea nevoie de toate cele 10 selectii pentru a veni acasa pentru ca pariul dvs. sa fie castigator, presupunand ca plasati un Acca drept.

Intr-un pariu bancar, tot ce trebuie sa faci este sa alegi cati dintre pariurile tale vor fi castigatoare, nu pariurile specifice. Sa spunem ca ati plasat urmatoarele:

Privind lista, decideti ca pariul pe Manchester City sa-l invinga pe Norwich va fi bancherul dvs. In acel moment, nu vi se cere sa alegeti cate alte pariuri pe care le considerati castigatoare, de obicei intr-un format care arata asa:

Aceasta inseamna ca pariul dvs. bancar va castiga, la fel ca 1, 2, 3 sau 4 din celelalte pariuri. Evident, cu cat alegeti mai mult, cu atat sansele dvs. vor fi mai mari. Iti ofera mai multa flexibilitate decat un acumulator standard, avand in vedere ca nu trebuie sa spui care dintre cele patru alte pariuri vor fi castigatoare. Este important sa va dati seama, desi plasati mai multe pariuri decat unul singur, asa cum ati face cu un acumulator.

In mod secret, s-ar putea sa va ganditi ca Arsenal si Tottenham au garantia de a atrage, de exemplu, si ca credeti ca Palace va invinge Everton, dar nu sunteti sigur de pariurile pe Liverpool sau Leicester, asa ca alegeti 1B + 2/4. In final, Arsenal a invins Spurs, Everton a remizat cu Palace si Liverpool a batut United cu Leicester si Burnley, plus City a invins-o pe Norwich.

Pariul dvs. va fi un castigator, dar rezultatele pe care le-ati gandit vor merge pe calea dvs. nu sunt de fapt. Cu toate acestea, nu conteaza, intrucat ai facut inca numarul corect de alegeri. In acest scenariu, insa, nu toate castigurile individuale au castigat, astfel incat sa nu primiti intreaga miza si exista o sansa, in functie de preturile alegerilor care castiga, sa nu obtineti profit.

Știri relevante