Menu

Bet365 nu are optiunea de cashout pentru Cypru

Bet365 nu are optiunea de cashout pentru Cypru

Bet365 Cipru face parte din familia Bet365, una dintre cele mai renumite platforme de pariuri din lume. Sunt unul dintre liderii industriei, cu birouri si prezenta pe fiecare continent. Au primit o licenta de jocuri de noroc de la Autoritatea Nationala de Pariuri din Cipru.

Daca bet365 are motive intemeiate sa suspecteze ca bonusul sau oferta este revendicat de sau pentru beneficiul aceleiasi persoane de mai multe ori sau de un grup de persoane, atunci acesta poate retrage disponibilitatea oricarei oferte sau a tuturor ofertelor acelui client sau grup a clientilor si / sau anuleaza orice pariu finantat prin bonus si elimina castigurile din acest pariu.

Bet365 este considerat de multi drept cea mai buna platforma de pariuri din lume. A fost fondata in 2000 de Denise Coates, fiica lui Peter Coates, care a infiintat agentii de teren din 1974.

Cash Out va ofera mai mult control asupra pariurilor dvs. si va permite sa va intoarceti inainte de finalizarea unui eveniment. Cu aceasta caracteristica puteti incasa un pariu in intregime sau puteti incasa partial pariul, lasand tot restul mizei sa fie difuzat.

Nu mai trebuie sa asteptati ca pariul dvs. sa ajunga la concluzia sa fireasca, cu optiunea noastra Cash Out, aveti ocazia sa urmariti selectiile si Cash Out la un punct ales.

Daca doriti sa scoateti bani, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe butonul Cash Out, situat sub selectia dvs.. Daca alegeti sa incasati intregul pariu, aceasta suma va fi decontata, iar rezultatul final aferent pariului dvs. nu va avea niciun impact asupra sumei returnate in contul dvs. Daca alegeti sa pariati partial Cash Out, pur si simplu activati glisorul Cash Out facand clic pe pictograma din dreapta butonului Cash Out, selectati suma pe care doriti sa o incasati si aceasta suma va fi decontata. Restul pachetului dvs. va fi decontat in conformitate cu rezultatul final aferent pariului dvs.

Suma oferita va depinde de performanta selectiei / selectiilor dvs. si poate fi mai mare sau mai mica decat miza initiala, permitandu-va sa garantati un profit sau sa reduceti la minimum o pierdere potentiala.

Știri relevante