Menu

Betago o noua casa de pariuri moderna

Betago o noua casa de pariuri moderna

Este o casa de pariuri on line, licentiate in Malta, in 2017.

Pentru a putea plasa pariuri la Betago, clientii trebuie sa se inregistreze si trebuie sa aiba varsta minima 18 ani. La inregistrare, clientilor li se vor cere informatii, pe care acestia vor trebui sa le ofere. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si reale, in caz contrar, Betago isi rezerva dreptul de a declara toate pariurile depuse de acele persoane care au furnizat informatii incorecte, invalide.

Procesul de inregistrare se face on line, prin introducerea datelor personale, Parola poate sa fie schimbata de catre client pe site, in orice moment.Betago isi rezerva dreptul de a sterge orice cont care nu are credit, dupa expirarea unei perioade de timp  de 3 luni. In acest caz, reinregistrarea este posibila in orice momente.

Betago este disponibila in 2 versiuni, si anume, in limba engleza si in limba germana, formatul cotelor este formatul European ( 1,50 ), metodele de transfer sunt multiple. Astfel,puteti depune sau retrage bani, folosind transferal bancar, card de credit, Paysafecardul, Skrill-ul. Moneda folosita este Euro,are si site mobil pentru pariere, “ m.betago.com”, exista si un serviciu de live betting, in schimb nu are serviciul de live streaming.

Inregistrarea va include automat deschiderea unui cont personal de pariuri, iar deschiderea contului este gratuita si nu vine cu nicio ogligatie pentru client.Toate tranzactiile de bani se fac prin intermediul contului personal al clientului.Orice reclamatie sau plangere trebuie sa fie facuta in maxim 14 zile lucratoare, prin email.

Toate conturile au doar uz personal, clientul fiind obligat sa se asigure ca nicio terta persoana nu va folosi acel cont.

Betago poate sa ceara clientului sa isi schimbe parola sau sa isi inchida temporar contul, daca exista suspiciunea ca anumite reguli ale Betago ar fi inculcate.

Betago poate sa inchida orice cont si fara niciun motiv, clientul primind o notificare a stergerii contului, iar orice suma de bain care era in cont la momentul stergerii contului, va fi rambursata clientului.Clientrul isi poate inchide contul in orice moment, faraa fi nevoit sa specific motivul pentru care a facut acest lucru, sub aspectul faptului ca exista o balanta financiara pe cont.

De asemenea, clientii isi pot dezactiva temporar contul, iar in acest caz reaccesarea contului poate sa fie facuta in maxim 7 zile.

In cazul in care Betago descopera ca un client are mai multe conturi sau ca datele nu reflecta realitatea,casa de pariuri are posibilitatea de a ingheta contul respectiv si sa anuleze orice pariu.

Știri relevante