Menu

Betano adauga in oferta campionatul din Tadjikistan

Betano adauga in oferta campionatul din Tadjikistan

In tarile unde afectarea de la virus este redusa chiar spre deloc, cu toate ca s-au luat masuri de precautie ca in restul tarilor, campionatele de fotbal se redeschid fara niciun fel de probleme. Un astfel de caz este in Tadjikistan unde este un numar mic de echipe in prima divizie.

Betano este pe faza si introduce in oferta de pariere toate partidele din acest campionat, precum si pariurile antepost disponibile. Iata mai jos echipele din prima liga si orasele din care sunt provenite:

CSKA Dușanbe – Dușanbe
Dynamo Dușanbe – Dușanbe
HIMA Dușanbe – Dușanbe
FK Khujand – Khujand
Olimi Karimzod Mastchoh  – Mastchoh
Oriyono Dushanbe – Dușanbe
Parvoz Bobojon Ghafurov – Gafurov
Regar-TadAZ Tursunzade – Tursunzade
FK Saroy-Kamar – Panj
SKA-Pamir Dushanbe – Dușanbe
Tajik Telecom Qughonteppa – Qurghonteppa
Vakhsh Qughonteppa – Qurghonteppa

Daca ne uitam putin la aceste echipe vom observa ca sunt doar cateva orase si de doua ori mai multe cluburi, unele orase avand chiar 3 cluburi de fotbal. In acest context putem vorbii de foarte multe derbyuri locale care vor disputa, chiar si cate doua pe etapa insa in orase diferite.

De obicei pariorii se ferect de partiele de derby ca sunt prea pacatoase cand le pariezi. Noi din experienta redactiorilor nostrii va spunem ca aceste meciuri derby sunt adevarate mine de aur pentru optiunea de pariere amvele marcheaza si cam indiferent de diferenta de valoare dintre echipe. Va spunem sa nu ratati aceasta oferta de pariere pe meciurile din Tadjikistan care sunt disponibile pe Betano.

Știri relevante