Menu

Betano are aplicatie dedicata pentru android

Betano are aplicatie dedicata pentru android

Pariorii care nu au timp sa stea foarte mult in fta unui calculator sau laptop pentru a paria, vor avea o surpriza placuta din partea Betano, deoarece a creat pentru ei o aplicatie dedicate pentru dispozitivele cu android. Cine este utilizator de telefon cu android are marea onoare de a juca pe Betano la cea mai decenta si moderna aplicatie de pariuri sportive.

Pentru ca unele case de pariuri online nu au aplicatia disponibila in Google play, va trebuii sa aveti activat pe telefon permisiunea de intsalare aplicatii din surse necunoscute. Dupa ce aveti aceasta parametrizare activata puteti descarca de pe site linkul cu aplicatia propriu-zisa. Atentie fisierul sa fie la final cu extensia .apk, astfel aveti ceretitudinea ca este aplicatia originala ce o coborati pe telefonul personal.

Pasul urmator ar fi instalarea aplicatiei si crearea pe ecranul telefonului a scurtaturii cate aplicatie pentru a va fi mai usor accesibila. Cand porniti aplicatia veti fi notificat sa introduceti datele de autentificare in contul vostru de Betano. Daca nu aveti cont, exista posibilitatea sa va creati unul si din aplicatie insa trebuie sa aveti rabdare si dezteritate in a tasta de pe telefonul mobil.

Odata ce suntei intrat in contul de Betano, veti vedea ce usor se navigheaza pe aplicatie, cel putin comparativ cu alte aplicatii. Practic nu veti simtii nicio diferenta fata de versiunea desktop, avand aceleasi facilitati, insa optimizate pentru telefoanele mobile.

Știri relevante