Menu

Betano are aplicaţie dedicată pentru android

Betano are aplicatie dedicata pentru android

Betano are aplicaţie dedicată

Pariorii care nu au timp să stea foarte mult în fta unui calculator sau laptop pentru a paria, vor avea o surpriză plăcută din partea Betano, deoarece a creat pentru ei o aplicaţie dedicate pentru dispozitivele cu android. Cine este utilizator de telefon cu android are marea onoare de a juca pe Betano la cea mai decentă şi modernă aplicaţie de pariuri sportive.

Pentru că unele case de pariuri online nu au aplicaţia disponibilă în Google play, vă trebuii să aveţi activat pe telefon permisiunea de intsalare aplicaţii din surse necunoscute. După ce aveţi această parametrizare activată puteţi descărca de pe site linkul cu aplicaţia propriu-zisă. Atenţie fişierul să fie la final cu extensia. Apk, astfel aveţi ceretitudinea că este aplicaţia originală ce o coborâţi pe telefonul personal.

<a class="wpil_keyword_link" title="Betano" href="https://pariubet.ro/recenzie/betano/" data-wpil-keyword-link="linked">Betano</a> →<a class="wpil_keyword_link" title="Betano" href="https://pariubet.ro/recenzie/betano/" data-wpil-keyword-link="linked">Betano</a> →

Betano face treaba buna cu aplicatia

Pasul următor ar fi instalarea aplicaţiei şi crearea pe ecranul telefonului a scurtăturii câte aplicaţie pentru a vă fi mai uşor accesibilă. Când porniţi aplicaţia veţi fi notificat să introduceţi datele de autentificare în contul vostru de Betano. Dacă nu aveţi cont, există posibilitatea să vă creaţi unul şi din aplicaţie însă trebuie să aveţi răbdare şi dezteritate în a tasta de pe telefonul mobil.

Odată ce suntei intrat în contul de Betano, veţi vedea ce uşor se navighează pe aplicaţie, cel puţin comparativ cu alte aplicaţii. Practic nu veţi simţii nicio diferenţă faţă de versiunea desktop, având aceleaşi facilităţi, însă optimizate pentru telefoanele mobile.

 

Știri relevante