Menu

Betano blackjack

betano blackjack

Mesele de blackjack cu dealer live online sunt unele dintre cele mai populare disponibile în sectorul dealerilor live. Ele reunesc o combinație de noroc, pricepere și interacțiune socială pe care nu o poți găsi cu greu în altă parte. Drept urmare, nu este surprinzător faptul că există atât de multe stiluri și variații ale acestui joc.

O introducere în Blackjack-ul Live pe Betano

Există o mulțime de jocuri diferite bazate pe cărți pe care oamenii pariază. Chiar și în contextul cazinoului, în special, pot fi găsite tone de jocuri bazate pe cărți. Oricum ar fi, regele incontestabil al tuturor este blackjack-ul și puțini oameni se vor certa.

Popularitatea blackjack-ului a început în cărămidă și mortar. Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că blackjack-ul cu dealer live are un număr atât de copleșitor.

După cum știu majoritatea jucătorilor, există mai multe stiluri de blackjack datorită variațiilor de reguli și altor caracteristici. Acesta este la fel de mult și cazul în setarea dealerului live. Acestea fiind spuse, una dintre atracțiile principale este faptul că poți discuta cu alți jucători de la masă. Poți chiar să vorbești cu dealerul tău, să dai bacșiș așa cum ai face într-un cazinou din cărămidă și mortar și așa mai departe.

În cele ce urmează, vom detalia ceea ce trebuie să știți despre jocul online de blackjack cu dealer live. Este foarte distractiv, indiferent dacă ești un jucător serios care se concentrează pe strategie sau un jucător recreațional care vrea doar să se distreze și să discute cu alți jucători de pe tot globul.

Regulile de bază și modul de joc Betano blackjack

Deși există atât de multe variante de blackjack online live la Betano Cazino, există încă câteva lucruri pe care toate le împărtășesc. Aceste aspecte comune sunt nucleul jocului și urmează anumite idei și linii directoare pe care le au practic toate stilurile de joc. Aici vă vom oferi modul de joc de bază și câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a juca.

De acolo, puteți găsi variante și stiluri de blackjack  care se potrivesc cu ceea ce preferați personal.

Regulile de bază și modul de joc Betano blackjack

Procedura manuală Betano blackjack

Procedura pentru a juca o singură mână este următoarea. Rețineți că există unele variații, dar acesta este nucleul a ceea ce vă puteți aștepta.

 • Jucătorii plasează un pariu. Intervalele de pariere pentru jocurile de blackjack cu dealer live sunt de obicei destul de largi. Aceasta înseamnă că atât jucătorii cu mize mici, cât și cu mize mari sunt bineveniți.
 • Două cărți sunt împărțite cu fața în sus jucătorului, iar două sunt împărțite dealer-ului, cu una cu fața în jos.
 • Cărților li se atribuie puncte. Zecile și cărțile de față valorează zece, iar 2-9 merită valoarea lor nominală. Așii pot valora 1 sau 11, la discreția jucătorului, iar acest lucru poate trece de la unul la altul.
 • Aveți câteva opțiuni strategice din care să alegeți. Unii dintre ei pot adăuga cărți sau pot crește dimensiunea pariului. Vom acoperi detaliile celor mai jos. Între timp, puteți Betano aplicatie mobil download. Acesta este un instrument de pariuri la îndemână.
 • Dacă totalul tău ajunge la 22 sau mai mult, pierzi imediat mâna. Acest lucru se numește scoaterea afară.
 • Odată ce rândul tău s-a încheiat, dealerul va întoarce cartea cu fața în jos. Dealerul lovește de obicei până când are un total de 17 sau mai mult.
 • Dacă nu ai renunțat, dar dealerul a făcut-o, atunci câștigi.
 • Dacă nici tu, nici dealerul nu renunți, cel mai mare total de puncte câștigă. O cravată este o împingere.

O excepție de la aceasta apare dacă primele două cărți vă oferă un total de 21. Acesta se numește blackjack și, de obicei, este un câștig instantaneu atâta timp cât dealerul nu are și blackjack. De cele mai multe ori, un blackjack plătește mai bine decât un câștig obișnuit, care este de obicei la bani egali. Un blackjack va plăti de obicei 6:5, 3:2 sau 2:1.

În afară de această excepție, cele de mai sus acoperă aspectele de bază ale jocului pe o mână.

Opțiuni strategice disponibile Betano blackjack

Unele opțiuni strategice la rândul tău sunt întotdeauna disponibile în timpul jocului. Unele sunt disponibile doar în anumite situații. Altele pot să nu fie disponibile deloc în unele jocuri de blackjack cu dealer live.

Aici vom arunca o privire asupra opțiunilor strategice de bază care sunt întotdeauna disponibile în fiecare joc:

 • Hit – Acest lucru vă permite să primiți un card suplimentar.
 • Stand – Acest lucru vă încheie rândul fără mai multe cărți care vă ies în cale.
 • Dublu – Veți primi exact o carte suplimentară și veți putea adăuga mai mulți bani la pariul dvs. pentru a-l dubla. Totuși, acest lucru termină și rândul tău după ce ți se dă cardul suplimentar. În majoritatea jocurilor, acest lucru se poate face doar cu două cărți în mână. În plus, de obicei puteți dubla doar o dată pe mână.
 • Împărțire – Când aveți două cărți inițiale de același rang, le puteți împărți pentru a forma două mâini noi. Veți adăuga un pariu suplimentar de aceeași dimensiune ca și originalul pentru mâna suplimentară.

În afară de aceste opțiuni de bază, alte opțiuni pot fi sau nu disponibile.

Ești deja familiarizat cu jucătorul betano Sweet bonanza? Apoi citiți despre asta pe pagină: https://pariubet.ro/sweet-bonanza-betano/.

Știri relevante