Menu

Betano bonus de bun venit fara depunere

betano bonus de bun venit fara depunere

Bonusuri de joc gratuit

Nu vă primiți înapoi suma de risc atunci când plasați un pariu câștigător cu fonduri bonus pentru joc gratuit. Rămânând cu exemplul de mai sus, dacă ați primi un bonus de joc gratuit de 100 RON și apoi plasați un pariu de succes +125 pe Giants pentru a câștiga, vi se returnează 125 RON.

Poți să păstrezi profitul, dar nu și miza. Ca atare, bonusurile de joc gratuit nu sunt la fel de atractive ca bonusurile în numerar. Cu toate acestea, există și alți factori care pot afecta atractivitatea unui bonus. De exemplu, un bonus de joc gratuit de 100% cu o cerință de rulare de 5x este mai atractiv decât un bonus în numerar de 50% cu o cerință de rulare de 12 ori.

Bonusuri pentru pariuri fără riscuri

Unele site-uri de pariuri sportive vă vor oferi un prim pariu fără riscuri ca bonus de bun venit pentru pariuri sportive. Pentru a revendica această ofertă, ar trebui să vă înscrieți și, eventual, să introduceți un cod de bonus relevant. Apoi faceți depunerea inițială și plasați un pariu pe orice eveniment sportiv.

Dacă câștigă, poți să-ți păstrezi banii, la fel ca orice pariu normal. Cu toate acestea, dacă un pariu fără risc pierde, îți vei primi banii înapoi.

Asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile. Unele case de pariuri sportive online oferă un prim pariu cu adevărat fără riscuri. Dacă pariul dvs. pierde, vi se va rambursa în numerar, pe care îl puteți retrage apoi și puteți pleca dacă doriți.

Cu toate acestea, majoritatea caselor de pariuri sportive vă vor oferi o rambursare sub formă de credite bonus. Acesta este, în general, un bonus de joc gratuit, care de obicei vine cu o cerință de joc de 1x. Un prim pariu fără risc sună atrăgător, dar puteți beneficia de el doar dacă plasați un pariu inițial nereușit, ceea ce ar putea afecta unii fani ai pariurilor sportive.

Betano bonus de bun venit fara depunere

Aceasta este o formă foarte atrăgătoare de bonus pentru pariuri sportive, deoarece nu necesită să depuneți banii proprii. Pur și simplu vă înscrieți cu o casă de pariuri sportive online și primiți credit gratuit pentru a începe să pariați.

Cu toate acestea, ofertele fără depunere nu te vor face bogat. În primul rând, veți primi doar o sumă mică de credit pe site cu care să jucați – bonusul maxim este adesea de doar 10 RON – și apoi va trebui să treceți prin cerințe foarte dificile de transfer înainte de a putea face o retragere.

Este posibil să obții pariuri fără riscuri și să ajungi să pleci cu un profit, nefiind riscat niciunul din banii tăi, dar acest lucru este rar și necesită să te bucuri de o serie lungă de câștiguri. Aceste oferte fără depunere sunt cu adevărat concepute pentru a vă permite să testați un site, în timp ce oferă caselor de pariuri sportive online oportunitatea de a vă convinge să deveniți un client pe termen lung.

Cerințe de rulare betano bonus de bun venit fara depunere

Cerința de rollover este unul dintre cele mai importante considerente pe care trebuie să vă concentrați atunci când determinați atractivitatea unui bonus de pariuri sportive. Se referă la numărul de ori în care trebuie să pariați fondurile bonus înainte de a putea efectua o retragere.

Veți vedea uneori referit la cerința de joc sau cerința de pariere, în timp ce alte site-uri vorbesc despre rate de rulare, dar toate înseamnă același lucru. Cerințele de rulare se pot aplica unui bonus de înscriere, un bonus de pariuri sportive pentru depunerea unui meci, un bonus în numerar, un bonus de joc gratuit, un bonus de pariu fără risc și orice altă formă de bonus.

Cerințe de rulare betano bonus de bun venit fara depunere

S-ar putea să descoperiți că o casă de pariuri sportive oferă un bonus de meci de 50% în valoare de până la 500 RON, cu o cerință de rulare de 6 ori atașată. Aceasta înseamnă că ar trebui să jucați fondurile bonus de șase ori înainte de a putea face o retragere. Dacă ar fi să primiți bonusul complet de 500 RON, ar trebui să plasați pariuri în valoare de 3.000 RON înainte de a putea solicita o plată.

Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile privind bonusurile de pariuri sportive, deoarece unele cerințe de transfer se aplică doar sumei bonusului, în timp ce altele se aplică atât sumei bonusului, cât și depunerii dumneavoastră inițiale.

Dacă ați depus 1.000 RON din banii dvs. pentru a solicita un bonus de egalitate de 50% în valoare de 500 RON, veți rămâne cu 1.500 RON. Dacă a fost atașată o rulare de 6 ori atât depunerii dvs., cât și fondurilor bonus, ar trebui să plasați pariuri în valoare de 9.000 RON înainte de a putea face o retragere.

Pariorii sportivi ar trebui să aibă în vedere, de asemenea, că nu toate pariurile sunt luate în considerare pentru o cerință de rollover. De exemplu, este puțin probabil să reușiți să plasați pur și simplu o serie de pariuri pe favorite foarte mari ale liniilor monetare pentru a îndeplini cerința. Majoritatea caselor de pariuri sportive impun o rată de cote minime pentru ca pariurile să se califice pentru cerința de rollover, cum ar fi -200 sau -150. De asemenea, pariul dvs. ar putea să nu se califice dacă evenimentul este anulat sau dacă încasați mai devreme.

Pariurile sportive ar putea fi eliminate rapid dacă nu ar introduce cerințe de transfer. Pariorii sportivi puteau apoi să facă o depunere, să primească bonusul, să retragă numerarul și să plece cu un profit mare, iar și iar. O cerință de rulare vă oferă șansa de a obține un profit, dar nu este garantată și oferă, de asemenea, timp de pariuri sportive să vă vândă.

Știri relevante