Menu

Betano bonus de bun venit

betano bonus de bun venit

ătocî

Ce este un bonus de bun venit la betano

Site-urile de pariuri din Romania depun mult efort pentru a atrage noi utilizatori. Aceasta este cheia dezvoltării afacerii lor. Deci, majoritatea activităților lor de marketing și publicitate sunt concentrate pe acest subiect. O ofertă de bonus de bun venit este cel mai bun instrument al lor în acest sens.

Din perspectiva utilizatorului, bonusul de bun venit este de mare ajutor pentru orice client nou, deoarece îi oferă posibilitatea de a explora opțiunile de pariuri online, cotele și alte servicii oferite de un site de pariuri fără cheltuieli suplimentare.

Un bonus de bun venit este suma care este acordată unui nou client de către un site de pariuri ca recompensă pentru înscriere. Pot fi oferite pariuri gratuite sau un bonus în numerar de îndată ce:

 • Procesul de înregistrare pe un site web sau într-o aplicație mobilă este finalizat,
 • Un utilizator introduce un cod promoțional,
 • Un utilizator face prima depunere,
 • Un utilizator plasează un pariu de calificare (sau mai multe pariuri) fie în pre-meci, fie în Live.

Unele site-uri de pariuri romanesti, inclusiv betano și maxbet, au oferte de bun venit care vin și pleacă frecvent.

Scopul oricărei oferte de bonus de bun venit este de a atrage noi utilizatori, dar fără a fi prea costisitoare pentru casa de pariuri. Din acest motiv, înainte de a alege site-ul de pariuri și tipul de bonus de pariu gratuit, este recomandat să examinați regulile și regulamentele. Unele oferte ar putea fi concepute pentru a face aproape imposibilă obținerea unui profit din bonusul de bun venit.

Site-urile de pariuri vor limita retragerile până când pariezi bonusul de bun venit sau expiră. Dacă încercați să vă retrageți oricum, valoarea bonusului dvs. și progresul dvs. de pariere se vor pierde. Dar mai multe case de pariuri chiar blochează acest tip de oportunitate. Vestea bună este că unele bonusuri nu necesită nici un fel de pariere.

Majoritatea caselor de pariuri din Romania anunță că trebuie utilizat un card de credit sau de debit pentru a se califica pentru bonus și nu acceptă cupoane, vouchere și alte forme de plată fără numerar.

Tipuri de bonusuri de bun venit pentru utilizatorii romani

Site-urile de pariuri romanesti au nume diferite pentru bonusul de bun venit. Se poate numi:

 • Oferta de înscriere,
 • Bonus de înscriere,
 • Ofertă nouă pentru clienți,
 • Bonus pentru clienți noi,
 • Oferta de bun venit,
 • Oferta de participare,
 • Oferta promoțională.

Tipuri de bonusuri de bun venit pentru utilizatorii romani

Dar toate aceste nume nu spun prea multe despre tipul de bonus primit. În termeni internaționali, majoritatea caselor de pariuri sportive romanesti oferă bonusuri de depozit. Alte produse sunt unice.

Casele de pariuri internaționale au mai multe opțiuni pentru a atrage noi clienți cu ofertele de bun venit. Acestea oferă pariuri gratuite, pariuri rambursate sau chiar un bonus fără depunere, ceea ce înseamnă că un utilizator nou primește o sumă mică de bani (sau un pariu gratuit) în contul său de pariuri imediat după ce se înregistrează pentru prima dată.

Site-urile de pariuri din Romania oferă pariuri gratuite și pariuri rambursate împreună cu loto și multe alte forme de bonusuri, dar mai des o fac pentru a stimula loialitatea utilizatorilor existenți, spre deosebire de un bonus de bun venit.

Și aici vine un alt lucru important al ofertelor de bonus de bun venit în Romania. Acestea nu trebuie amestecate cu ofertele promoționale ale altor case de pariuri. Toate bonusurile pentru utilizatorii existenți ar fi disponibile de îndată ce un client pariază bonusul de bun venit.

Bonus de înregistrare în numerar cu betano bonus de bun venit

Când un client se înscrie la site-urile de pariuri care oferă bonusuri de bun venit și efectuează prima depunere, bonusul apare automat în contul de bonus. Poate fi până la 300% din depozit. Este imposibil să retrageți bonusul din cont până când sunt îndeplinite anumite cerințe de pariere.

Care sunt cerințele de pariere la betano bonus de bun venit?

O casă de pariuri poate seta următorii parametri pentru pariurile bonus:

 • eveniment — pariuri sportive sau jackpot-uri,
 • disponibilitatea bonusului pentru pariuri,
 • cote minime,
 • tip de pariu – un singur sau un acumulator,
 • numărul de selecții dintr-un pariu acumulator,
 • pariu (de câte ori un utilizator trebuie să plaseze pariuri a căror valoare ar trebui să fie egală cu suma bonusului sau cu prima depunere),
 • perioada de expirare.

Știri relevante