Menu

Betano bonus înregistrare

Betano bonus înregistrare

Unde poate fi folosit pariul gratuit Betano bonus înregistrare

Majoritatea site-urilor de pariuri din Romania oferă mai multe tipuri de pariuri, inclusiv, dar fără a se limita la, pariuri sportive, cazinouri, cazinouri live și poker.

Atunci când este emis cu un pariu gratuit de către un site de pariuri, termenii și condițiile ofertei limitează adesea exact locul în care fondurile bonus pot fi utilizate. Cea mai mare parte a pariurilor gratuite vor putea fi utilizate pe piețele de pariuri sportive.

Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca site-urile de pariuri să ofere un pariu gratuit într-un domeniu diferit al afacerii de pariuri online. Un exemplu în acest sens ar fi o promoție în care noii parori primesc 10 rotiri gratuite de cazinou ca parte a ofertei de bun venit pentru pariuri sportive.

Condiții de calificare Betano bonus înregistrare

Pariurile gratuite sunt rareori pur și simplu distribuite pariorilor de la casele de pariuri – adesea există o cantitate mică de criterii de calificare care trebuie îndeplinite înainte de a se acorda un pariu gratuit.

Condițiile de calificare vin într-o varietate de forme diferite, de la depunerea minimă și metoda de plată obligatorie până la cotele minime și cerințele de pariere impuse.

Suma minimă de depunere și metodele de plată care sunt valabile pentru bonusul pariului gratuit

Atunci când revendică un bonus de pariu gratuit, pariorilor li se cere adesea să depună o sumă minimă pentru a declanșa primul dintre criteriile de calificare.

Depozitul minim necesar va fi adesea în jur de 5 £ până la 10 £ și trebuie îndeplinit pentru a solicita bonusul de pariu gratuit. Modul în care pariorii adaugă fonduri în contul lor este la fel de important ca suma depusă, iar casele de pariuri au adesea restricții cu privire la metodele bancare care pot fi utilizate.

Casele de pariuri din Romania vor solicita, de obicei, ca depozitele inițiale să fie efectuate prin card de debit sau transfer bancar și interzic PayPal, Skrill, Neteller și altele atunci când revendică o ofertă de bun venit. Informațiile suplimentare de plată vor fi verificate în termenii și condițiile fiecărei oferte de bun venit.

Cote minime de calificare pentru Betano bonus înregistrare

Cota minimă de calificare necesară pentru a debloca pariul gratuit este secțiunea din termeni și condiții care îi scoate pe majoritatea oamenilor.

Atunci când plasează pariul sportiv inițial de calificare, casele de pariuri vor include adesea o valoare minimă a cotei pe care pariorii trebuie să o egaleze pentru a debloca pariul gratuit. De obicei, această valoare este în jur de minimum 1,5, ceea ce înseamnă că pariul inițial trebuie să fie pe cote de cel puțin 1,5. Dacă pariorii nu reușesc să egaleze aceste cote de calificare, ei ar putea compromite întreaga ofertă de bun venit.

În plus, este adesea necesară o cerință de cotă minimă pentru pariul gratuit emis pariorilor. O valoare minimă a cotei de 1,5 este, de obicei, pragul și impune pariorilor să plaseze integral pariul sportiv gratuit cu cota minimă de 1,5.

Cerințe de pariere

Cerința de pariere, dată ca multiplu, informează de câte ori trebuie pariate depunerea și/sau fondurile bonus înainte de a putea fi efectuată o retragere.

Cerințe de pariere2

De exemplu, dacă un bonus de pariu gratuit de 10 RON vine cu o cerință de pariere de două ori, bonusul trebuie pariat în întregime de două ori. Aceasta înseamnă că un total de 20 de lire sterline ar trebui să fie folosit și rulat ca pariuri sportive înainte ca oricare dintre fondurile bonus să poată fi retrase din casierie.

Cerințele de pariere ale bonusurilor pentru pariuri gratuite sunt de obicei scăzute, între 0x și 5x fondurile bonus. Acestea sunt deosebit de scăzute când luăm în considerare valoarea bonusurilor de cazinou, care sunt adesea între 30x și 40x fondurile bonus.

Știri relevante